THESTYLEBOX

Binnenkijker Hotspots Kopenhagen Scandinavisch interieur

Hotel Stay Kopenhagen


stay kopenhagen

Voor Thestylebox mocht ik foto’s maken in Hotel Stay in Kopenhagen. Ik heb mijn ogen uitgekeken en vond het een feestje om dit prachtige designhotel te fotograferen. Benieuwd naar de foto’s? Kijk snel verder.

Hotelkamers en -appartementen

Het hotel heeft verschillende soorten kamers en appartementen: het atelier, een loft, 2-kamer appartementen en een penthouse, helemaal bovenin het hotel. Overal in het hotel zie je prachtige meubels van het Deense designmerk Hay. ’s Ochtends kun je in het restaurant ontbijten voor 145 Deense kronen, wat ongeveer €19,00 is. Daarnaast heeft het hotel een uitgebreide fitnessruimte waar je kunt sporten.

1. Atelier en Atelier XL
Dit appartement is geschikt voor twee personen. Het atelier beschikt over een badkamer, een tweepersoonsbed, een zithoek met televisie, een keuken en een grote eettafel. Het Atelier XL is precies hetzelfde als het Atelier, maar een stuk ruimer.

2. Loft XL

De Loft XL is perfect voor liefhebbers van de industriële interieurstijl. De robuuste kamer heeft een betonnen vloer, een zwarte keuken en er hangen industriële lampen. De Loft is geschikt voor twee personen. De kamer beschikt over een badkamer, tweepersoonsbed, een uitgebreide zwarte keuken, een zithoek en twee grote eettafels.

slaapkamer stayatelier staykledinghangers stayloft stayeettafels stay

3. Penthouse
Helemaal in de top van het hotel vind je het penthouse. Vanuit het penthouse heb je prachtig uitzicht over Island Brygge en de stad. Het penthouse heeft twee slaapkamers en badkamers, waardoor het geschikt is voor 4 personen. Daarnaast beschikt het over een uitgebreide zithoek met televisie, keuken en eettafel.

4. 2-kamer appartement
Naast het penthouse, is het 2-kamer appartement ook geschikt voor 4 personen. Dit 2-kamer appartement heeft 2 slaapkamers, een badkamer, uitgebreide zithoek met televisie, keuken en een eettafel.

stay slaapkamereettafel hotel staykeuken hotel stay

Wat vind jij van Hotel Stay?

Bron: eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply