THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie

Online badkamer ontwerpen doe je op deze websites


online-badkamer-ontwerpen-05

Van jongs af aan had ik al plezier in het tekenen van interieurs. Ik maakte dan plattegrondjes in mijn tekenschrift van mijn slaapkamer en bedacht zo hoe ik het anders kon inrichten. Een beetje schuiven met het bed, de kast en het bureau en ik had weer wat nieuws bedacht. Jaren later vind ik het nog steeds ontzettend leuk om ruimtes te ontwerpen en zeker nu het allemaal gemakkelijker gaat via online tools. Dit soort tools kunnen je helpen de ruimte te tekenen en hierin te stoeien met de indeling, kleuren en materialen. Online badkamer ontwerpen kan een handig hulpmiddel zijn in verschillende situaties. Bijvoorbeeld wanneer je de badkamer wilt verbouwen, op zoek bent naar een nieuwe indeling of eens wil schuiven met de elementen in de ruimte om er zo achter te komen welke indeling de beste oplossing is.

Een online badkamer ontwerpen doe je met deze 5 websites

Er zijn allerlei verschillende soorten tools te vinden. De meeste 3D online badkamer programma’s zijn gekoppeld aan een merk of winkel zoals Ikea of een badkamer zaak. Je kan dan direct uit hun assortiment kiezen en de tekening laten bekijken door een specialist van die zaak of winkel. Je kan natuurlijk ook gewoon een tekening voor jezelf maken en zelf bepalen waar je gaat shoppen voor alle badkamer onderdelen.

Sanidirect

Bij Sanidirect start je direct online zonder een programma te hoeven installeren. De beelden die uit het 3D programma komen zijn realistisch even geven een duidelijk beeld van hoe de badkamer eruit zal gaan zien. Je kan zelfs kiezen tussen allerlei verschillende tegels e.d.

online-badkamer-ontwerpen-01

Baderie

Ook bij Baderie maak je gemakkelijk en snel een online ontwerp van je badkamer. Zij bieden ook de service om het door een specialist te laten bekijken en hier weer advies over te krijgen. Nadat deze specialist het ontwerp bekeken heeft kan er een afspraak gemaakt worden om het ontwerp verder uit te werken. Op deze manier hoef je dus niet eerst naar een filiaal om daar het gehele ontwerp op te zetten maar doe je dit zelf al lekker thuis op de bank.

online-badkamer-ontwerpen-02

IKEA badkamer ontwerpen

De Ikea heeft natuurlijk ook een online programma waarmee je al hun meubels en badkamer accessoires kunt indelen in jouw eigen badkamer. De opzet van dit online programma is net iets anders dan voorgaande online badkamer programma’s. Je start namelijk vanuit een inspiratiebeeld of vanuit de opbouw van kasten die door de Ikea ontworpen zijn.

online-badkamer-ontwerpen-03

Bad in Beeld

In het programma van Bad in Beeld kunnen meerdere ontwerpen gemaakt worden en opgeslagen. Dus wanneer je 1 indeling hebt getekend, je twijfelt of een andere indeling misschien niet beter zou zijn, dan kan je direct een nieuw ontwerp maken en opslaan. Ook Bad in Beeld kan advies geven over de getekende badkamer in een vrijblijvend gesprek. Het is natuurlijk altijd fijn om te horen en zien of alles wat u getekend heeft ook daadwerkelijk zo gemaakt kan worden.

online-badkamer-ontwerpen-06

Hummel Haulerwijk

Tenslotte biedt de badkamer zaak Hummel Haulerwijk ook een erg handige online badkamer planner waarmee je een plattegrond kunt tekenen. Vanuit deze plattegrond ontwerp je zelf een 3D beeld van de badkamer en kan je zelfs bekijken hoe de tegels die je mooi vindt zouden staan in de badkamer.

online-badkamer-ontwerpen-04

Bronnen: Sanidirect.nl | Baderie.nl | IKEA.nl | Badinbeeld.nl | Hummelhaulerwijk.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply