THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Klassiek interieur Modern interieur

Smalle lange badkamer met een klassiek chic tintje


Laatst hebben we een kijkje genomen in een hele fijne kleine badkamer, die super leuk is ingericht. De badkamer die we vandaag gaan laten zien is een stuk ruimer. En als je meer ruimte hebt in de badkamer, dan heb je natuurlijk ook de mogelijkheid voor meer voorzieningen. Dat zie je dan ook terug in deze super leuke badkamer.

Smalle lange badkamer met een klassiek chic tintje

Strakke afwerking met een klassiek chic tintje

De badkamer is ontworpen door Redeco, een interieur- en architectenbureau uit Litouwen. Vorig jaar hadden ze het Užupis project gerealiseerd, waarbij een ruim appartement volledig verbouwd en opnieuw ingericht is. Het appartement is super strak afgewerkt, maar heeft ook een klassiek chique tintje gekregen. Zo is de woonkamer ingericht met een prachtige visgraat houten vloer, en vind je er hele mooie fluwelen meubels zoals de fluweel blauwe banken, fluwelen eetkamerstoelen en fluwelen gordijnen. De badkamer is ook super strak afgewerkt, terwijl het ook een chic klassiek tintje heeft.

Smalle lange badkamer met een klassiek chic tintje

Marmeren tegels en witte muren

Het is een smalle, maar erg lange badkamer. Een groot voordeel is dat er een groot raam aanwezig is, die de badkamer lekker licht maken. Daarbij is ook een lichte basis gekozen, bestaande uit een chique vloer met carrara witte marmeren tegels en witte muren. De grote muur is strak gestuukt en wit geverfd, maar een groot deel van die muur is bedekt door de grote badkamermeubel. Er is gekozen voor een hele mooie brede badkamermeubel met een houten meubel en zwarte stalen poten. Daarop tref je een gespikkelde granito wastafel, die doorloopt op de granito achterwand. En aan de muur is nog een grote spiegelkast gemonteerd.

Smalle lange badkamer met een klassiek chic tintje

Vrijstaand bad en aparte inloopdouche

Het bad is tegenover de meubel geplaatst, een modern vrijstaand ovaal bad. Aan deze muur is een lambrisering gecreëerd met super mooie witte tegels die een beetje lijken op tin tiles tegels. Deze tegels lopen tot het toilet. Daar komt namelijk het hout weer terug, waar de inbouwreservoir mee bekleed is. Daarboven is zelfs een maatkast gerealiseerd met hetzelfde hout.

Smalle lange badkamer met een klassiek chic tintje

Helemaal aan het begin van de badkamer, naast de stoere zwarte stalen deur, vind je de inloopdouche. Een ruime inloopdouche met glazen wanden, een glazen deur, en een luxe zwarte regendouche set.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    De ultieme badkamer verwarming gids! - THESTYLEBOX
    19 september 2021 at 07:02

    […] deze luxe badkamer is er gekozen voor een mooie zwarte designradiator. Klik hier voor meer […]

  • Leave a Reply