THESTYLEBOX

Klassiek interieur Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

De geweldige eclectische woonkamer van Sofie en Joakim


Soms kom je woningen tegen, die te koop worden aangeboden, waarvan je weet dat die binnen no time verkocht zullen worden. Mooie panden, die ook nog eens op een hele stijlvolle manier zijn ingericht. Dat hebben wij hier in Nederland, maar dat heb je nog véél meer in Scandinavische landen. Bij Boliga kwamen we zo’n woning tegen. En daar gaan we vandaag de woonkamer van laten zien!

De geweldige eclectische woonkamer van Sofie en Joakim

Deens celebritykoppel

Het is de woonkamer van Sofie Linde en Joakim Ingversen, een celebritykoppel uit Denemarken, die hun super leuk ingericht appartement te koop hadden gezet. Hun appartement ging viraal, en niet alleen omdat ze bekend zijn, maar vooral ook omdat een geweldig leuk appartement is. In elke ruimte van het appartement kijk je je ogen uit. De mooie kleuren, de stijlvolle meubels, de originele ideeën, de prachtige karakteristieke details, noem maar op. Vandaag willen we de woonkamer laten zien, hét hart van het appartement.

Het is een heel ruim appartement van 163m2 met vijf kamers. De woonkamer is het hart van het appartement, waar heel veel tijd in wordt doorgebracht met het heel gezin, en is direct verbonden aan de mooie woonkeuken én een mooie thuiskantoor.

De geweldige eclectische woonkamer van Sofie en Joakim

Gedurfde kleuren en materialen

De originele details geven de woonkamer heel veel sfeer en karakter, zoals de sierlijsten aan het plafond, de karakteristieke deurposten en raampartijen, de witte klassieke lambrisering, noem maar op. Deze details zijn gecombineerd met hele leuke gedurfde keuzes. Zo zijn de muren bewerkt met stoere grijze betonstuc, en is de originele houten vloer volledig wit geverfd. En de woonkamer is vooral ook heel erg kleurrijk. De fluweel roze bank speelt daarin dé hoofdrol, die ook nog eens gedecoreerd is met een mix van verschillende sierkussens in verschillende stoffen en kleuren.

De TV is strak aan de betonstuc muur opgehangen, net boven de lambrisering. Daaromheen is een collage gecreëerd met verschillende prints en posters. Op die manier vormt de televisie onderdeel van die collage.

De geweldige eclectische woonkamer van Sofie en Joakim

Eclectisch interieur

Daarnaast zijn er nog véél meer vormen van leuke decoratie te vinden. De kleine meubels, zoals de kleurrijke Marokkaanse poef, de bijzettafeltjes, de vintage stoelen, de opgezette hertenkop aan de muur… En ook de planten, waaronder de grote bananenplant achter de bank, geven de woonkamer een exotisch tintje. Alle keuzes bij elkaar zorgen ervoor dat de woonkamer een eclectische stijl heeft gekregen.

De geweldige eclectische woonkamer van Sofie en Joakim

Bron: Boliga.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply