THESTYLEBOX

Landelijk interieur Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Tuin & balkon inspiratie Vintage interieur

Rotan in de tuin


zwarte rotan stoelen tuin

Zomer. Kom maar. Ik ben er zó ongelooflijk aan toe. Wegdromen bij mooie tuinen is dus een soort van vlucht naar het buitenleven. Ik dacht: rotan is hip voor binnen, maar kan dit ook tof zijn buiten? En jawel! Ik vond een heel aantal fijne beelden die je gegarandeerd inspireren voor jouw tuin. Sluit zo nu en dan even je ogen en waan jezelf op een rotan stoel in de zon. Weg winterblues.

Rotan stoelen

Op de eerste foto zie je direct mijn favoriete versie van rotan in de tuin. De zwarte stoelen vind ik geweldig staan in deze tuin. De zwarte schutting in combinatie met het beton en hout vind ik prachtig en de stoelen maken het geheel helemaal af.

Hieronder zie je andere rotan stoelen in een geweldige tuin. Deze rotan stoelen zie je ook nog wel eens in huis en dit versterkt het binnen-naar-buiten- gevoel. Het bankje past er helemaal leuk bij.

rotan stoel tuin
rotan tuin
rotan hangstoel tuindesign rotan bank tuin

Design rotan bank

Ook designers gaan aan de slag met rotan voor in de tuin. Hierboven en hieronder zie je twee leuke design bankjes. Vooral bovenstaande rotan bank vind ik heel erg leuk. Het model vind ik heel bijzonder en de kussens in de bank hebben een mooie kleur. Dit bankje past perfect in een moderne tuin. Het bankje op de foto hieronder is misschien niet helemaal geschikt voor buiten, maar in een serre kan het prima. Grappig dat het bankje een soort van ouderwetse look heeft, maar toch modern is.

rotan bank tuin

Wat vind jij van rotan in de tuin?

Bronnen: bohochicstyle.com | gardenista.com | apartmenttherapy.com | piazzan.blogspot.se | planete-deco.fr | dezeen.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply