THESTYLEBOX

Hotspots Industrieel interieur Lifestyle

Restaurant Kane World Food Studio in Boekarest


gouden hanglamp groot

Vandaag kijken we binnen in een restaurant en bar in Boekarest, Kane World Food Studio. Het was een oude fabriek die is omgetoverd tot een plek waar menig local en toerist zijn of haar hapje en drankje nuttigt. Je eet daar alleen gerechten van lokale producten. Dat is al mooi, en de inrichting maakt het helemaal compleet!

De ruimte is ontworpen als een stedelijke oase, een weelderige jungle ingesloten in een betonnen en stalen frame. Het groene, plantaardige component van het ontwerp is een belangrijk onderdeel voor het concept van het restaurant, dat een unieke, exotische, fusionkeuken over de hele wereld serveert. De planten creëren een sterke buitenverbinding en definiëren tegelijkertijd een paar knusse gebieden in het restaurant.

Verfijnd kleurenpalet

Allereerst kijken we naar het kleurenpalet van dit restaurant: petrol, grijs, goud en houtkleur. Het plafond is petrol geschilderd en daarmee vallen de fabrieksbuizen weg in het geheel. Ook alle tegels in de ruimte zijn – licht- petrol. Daarnaast ligt er een grijze vloer, er is een grijs marmeren bar en de kussens van de bankjes zijn ook grijs. Goud zie je in de lampen en accessoires, terwijl alle tafeltjes, stoelen en krukjes van warm hout. Geweldig geheel!

restaurant boekarest

restaurant petrol hout marmer

marmeren bar

Verschillende zitplekken

Het leuke is dat er door het hele restaurant verschillende zitplekken zijn gecreëerd. Kleine marmeren tafeltjes zijn afgewisseld met stijlvolle ronde tafels, stoere vierkante tafels en grote rechthoekige tafels. Daarbij is een stoere selectie gemaakt van verschillende mooie eetkamerstoelen. Aan sommige tafels vind je alleen eetkamerstoelen, terwijl aan andere tafels eetkamerstoelen gecombineerd zijn met een leuke eetkamerbank. Een populaire combinatie die helemaal past bij de huidige woontrend voor thuis. Daarnaast zijn er zelfs loungeplekken ingericht met comfortabele leren banken, waar je lekker onderuit kunt zitten.

blauwe eetkamerstoelen

industrieel restaurant

urban jungle restaurant

Botanisch

In het restaurant is veel groen. Dit begint in het behang boven een aantal zitplekken, gekenmerkt door een gewaagde print met planten, papegaaien en aapjes. Dit hebben ze gecombineerd met een stoere met groene metrotegels betegelde lambrisering. En echte planten en bloemen mogen natuurlijk ook niet ontbreken, geplaatst op verschillende plekken in het restaurant. Van kleurrijke bloemen in vazen op de tafels tot stoere cactussen en palmbomen in plantenmanden op de vloer.

petrol marmer interieur

Industriële inrichting

De inrichting heeft veel industriële kenmerken. De industriële basis is natuurlijk gelegd met de stoere betonvloer. En staal heeft ook een belangrijke rol gekregen. Op bovenstaande en onderstaande foto’s zie je dit goed. Er is een raamwerk van zwart staal gebruikt als scheidingswand. Achter een stukje van het staal is een petrolkleurige tussenwand geplaatst. Door het hele interieur vind je bovendien een mix van verschillende stoere industriële lampen. Boven de tafels, boven de loungeplekken, en ook boven de indrukwekkende marmeren toonbank. Hieronder hebben we een aantal stoere lampen voor je op een rijtje gezet van Light and Living, waarmee jij dezelfde look kunt shoppen voor jouw interieur.

industriële hanglampen light living

1. L&L hanglamp Kylie XL / 2. Kleine hanglamp Dyenna glas Light Living / 3. Pendel los antiek brons Light & Living / 4. Light & Living Hanglamp Cheyda goud

blauwe eetkamerstoelen

petrol bruin leer interieur

Wat vind jij van dit restaurant? Ga je een bezoekje brengen als je in de hoofdstad van Roemenië bent? Hier vind je meer informatie over Kane World Food Studio.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply