THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Quote ideeën voor een letterbord


letterbord citaat

Jaaa, letterborden zijn hip! Zoals ongeveer iedere woontrend stamt dit zwarte frame met witte letters uit de oertijd. In de tijd dat er nog kruidenierszaken waren die letterborden als winkelcommunicatie hadden. Tegenwoordig vind je ze overal. In koffietentjes, maar ook in het interieur. Hoewel je dus niet per se origineel bent met zo’n bord in huis, kun je wel je eigen creativiteit laten zien door de juiste woordeden te vormen met de letters. Tijd om inspiratie te zoeken voor leuke quotes!

Welke quote kies je?

‘Home is where the heart is’ kan dus echt niet meer. Gelukkig zijn er op Pinterest en Instagram nog heel wat leuke of grappige quotes te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een serieuze quote die ervoor zorgt dat je met iedereen die langskomt daar eens goed over doorpraat. Of je gaat voor iets geinigs, waardoor je continu even glimlacht. Met name van de laatste categorie vond ik leuke voorbeelden. Typisch wel dat het vooral moeders zijn die de letterborden graag voorzien van een grapje.

citaat letterbord

letterbord quote

letterbord kinderen

letterbord quote coffee

Voor iedere koffieliefhebber: dit moet in jouw keuken. Want als je veel van dat zwarte goedje drinkt, is deze quote gewoon waar. Leuk om ook te zien dat een letterbord overal in huis past, zelfs in de keuken.

letterboard quotes

Bovenstaande foto komt van moeder met ‘Irish twins’ en Instagrammer Maya. Iedere week post ze een ander beeld met letterbord. Dit gaat over het moederschap en alle ‘ellende’ die daar bij komt kijken. Heerlijk account om te volgen!

Waar koop je een letterbord?

Letterborden vind je tegenwoordig overal. Van de mooiste designversies van Design Letters tot budgettoppers van HEMA of Kwantum. En mocht je extra letters willen, dan bestel je die ook online. O.a. bij vtwonen en HEMA.

Wat is jouw favoriete quote voor op een letterbord? Inspireer ons met leuke voorbeelden. Let us know!

Bronnen:  instagram.com/lovecommashop | makinglemonadeblog.com | letterfolk.com | instagram.com/mayavorderstrasse

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply