THESTYLEBOX

Woonaccessoires

Jouw foto uitgeprint & ingelijst


IN 3 STAPPEN
Een foto maken is tegenwoordig geen enkele moeite. Onze telefoons staan vol met kiekjes van de (klein)kinderen, prachtige uitzichten op vakantie en dinertjes met lieve vrienden. Vaak blijven deze foto’s lang op je mobiel of computer staan. Wij vinden dat er een betere manier is om van deze mooie herinneringen te genieten: hang ze aan de muur! Met de Print & Frame service van Verno kan je jouw foto’s snel en gemakkelijk laten printen en inlijsten. Upload jouw bestand thuis vanaf de bank (of zelfs als je nog op vakantie bent) en krijg een professioneel afgedrukte en ingelijste foto thuisbezorgd.

foto inlijsten verno

Bekijk de hele collectie lijsten van Verno of klik op ‘Stel zelf je lijst samen’ op de homepage en maak gebruik van hun print en inlijst service. Er is geen beter cadeau aan anderen of aan jezelf dan een prachtig ingelijste herinnering. Zo zul je mooie avonden en avonturen nooit vergeten.

JOUW FOTO INGELIJST THUISBEZORGD IN MAAR 3 STAPPEN:

Stap 1. Foto en Formaat

Selecteer je favoriete digitale foto vanaf je mobiel of pc. Als je maar een deel van de foto wilt inlijsten kan je ervoor kiezen om een uitsnede te maken. Daarnaast kan je nog het gewenste formaat van de afgedrukte foto kiezen. Natuurlijk wordt het bestand op hoge kwaliteit afgedrukt!

foto inlijsten

Stap 2. Kies de perfecte lijst

Elke foto is uniek, bij elke foto hoort dus weer een andere lijst. Om de best bijpassende lijst te vinden voor jouw foto kan je kiezen uit verschillende kleuren en stijlen. Als de gewenste kleur en lijst is geselecteerd zie je gelijk een voorproefje van hoe het eindresultaat eruit gaat zien.

foto inlijsten

Stap 3. Details

Natuurlijk zijn de details van je inlijsting ook zeer belangrijk. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen of je een passe-partouts wilt om je foto (een passe-partouts is een omkadering die de ruimte tussen de lijst en jouw foto opvult) of juist niet. Hierbij kan je ook een formaat en kleur selecteren. Tot slot kun je kiezen uit drie verschillende soorten glas: helder glas, ontspiegeld glas en artglas.

foto inlijsten

Klaar!

Ben je klaar met alle stappen? Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot jouw ingelijste foto wordt bezorgd! Zet jouw foto op een mooi dressoir of hang hem aan de muur. Wij vinden een volle fotowand de beste manier om volop te genieten van vrienden, familie en van je huis. Vergeet nooit om jezelf te omringen met de dingen waarvan je houdt.

ER IS NOG VEEL MEER

Bekijk alle lijsten!

Bij verno hebben ze nog veel meer lijsten in verschillende stijlen en kleuren. Ben jij op zoek naar iets specifieks? Laat het hun weten en ze helpen graag bij het vinden naar de perfecte combinatie.

fotolijsten verno

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply