THESTYLEBOX

Kantoor inspiratie Scandinavisch interieur

Opbergtips voor jouw thuis kantoor


kantoor opruimen

Hoewel een rommelig bureau voor een creatief brein staat volgens Einstein, is een opgeruimd kantoor ook wel prettig. Althans. Gewoon aan het begin van de dag. Door de dag heen mag je best wel wat zooi maken, om op creatieve ideeën te komen. Om opgeruimd te beginnen is het handig als je ruimte en ideeën hebt om dit te bewerkstelligen. Ik geef je graag opbergtips voor bij jou op kantoor! 

Mappen op kleur

Ten eerste is voldoende opbergruimte natuurlijk van belang voor een opgeruimd kantoor. Minimaal één kast zorgt ervoor dat je veel kunt opbergen, maar het is natuurlijk ook gewoon mooi om een paar plankjes op te hangen. Hier kun je allerlei troep kwijt en het ziet er tegelijkertijd ook erg leuk uit.

Wanneer je plankjes hebt, koop dan mappen in 1 hooguit 2 kleuren. In mappen kun je al je papieren kwijt, zonder dat het een chaos wordt. Maak voor elk thema een eigen map en plaats hier ook tabbladen in. Wanneer je de mappen in een kleurenpalet koopt zorgt dit direct voor rust op je plankjes/ in de kast.

opbergruimte kantooropbergen kantoor

Inspiratie opbergen

Niet zoveel ruimte? Maak dan van elk hoekje gebruik om op te kunnen bergen. Op bovenstaande foto zie je een goed voorbeeld. In een klein hoekje is een bureau geplaatst en daarboven hangt een kast op maat. Het plankje zorgt ervoor dat je ook je mooie producten kunt laten zien.

Opbergen kan ook mooi zijn. Zoals het ‘opbergen’ van al je inspiratie. Hieronder vind je een aantal leuke ideeën daarvoor. Op het plaatje direct hieronder zie je een wit bord met allerlei mogelijkheden om mooie dingen op kwijt te kunnen. Natuurlijk kun je ook gaan voor een stuk gaas van de bouwmarkt, waar ik een tijd geleden ook al eens een blog over schreef. Een whiteboard is altijd handig op kantoor en de kurken onderzetters van Ikea aan de muur is toch fantastisch?

diy opbergen kantoorinspiratie kantoor
moodboard thuis kantoor
to-do lijstjes kantoor

Hoe zorg jij ervoor dat je kantoor opgeruimd blijft?

Bronnen: elisabethheier.blogspot.co.uk | huntingforgeorge.com | www.archilovers.com | granit.com | tilinspiration.blogspot.se | urbanoutfitters.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply