THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën

15x Gaaspaneel als wanddecoratie


Gaaspanelen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Waar gaaspanelen niet voor bedoeld zijn, is als wanddecoratie. Dat maakt het er niet minder leuk op. Sterker zelfs, het is zelfs super leuk om een gaaspaneel in je interieur te gebruiken. Je kunt er namelijk van alles aan hangen, van leuke persoonlijke foto’s, kaarten, brillen en zelfs planten! Wij laten de leukste ideeën en inspiratie voorbeelden  zien van gaaspanelen als wanddecoratie in huis!

1. Moadboard

Het is eigenlijk heel erg simpel, want deze moodboards zijn niet meer dan een gaasmat van de betere bouwmarkt (tuinafdeling). Door het materiaal geeft dit een industriële look en in combinatie met knijpers, clips en haken maak je er iets totaal eigens van. Ideaal als je snel op iets uitgekeken bent!

gaaspaneel

2. Werkplek inspiratie

Een moodboard lijkt haast altijd in de werkkamer te horen. Een fijne quote of een goed beeld geeft net dat extra beetje inspiratie. Ik kwam dit mooie moodboard tegen die gemaakt is van een gaaspaneel en boven het bureau is opgehangen. Super leuk en inspirerend!

gaaspaneel

3. Keukengerei

En soms kan een gaaspaneel ook gewoon super handig zijn in huis. Hieronder zie je dat er een paneel aan de keuken achterwand bij het fornuis is opgehangen, voor het ophangen van keukengerei. Geweldig idee!

gaaspaneel keukengerei

4. Kapstok

Heb je weinig plek in je kleine of smalle hal? Hang een groot gaaspaneel op, waar je jassen, tassen en andere accessoires aan kunt hangen. Erg ruimtebesparend!

gaaspaneel

5. Groot gaaspaneel op de vloer

Een gaaspaneel hoef je niet altijd aan de muur op te hangen. Hieronder zie je een heel tof voorbeeld van een groot gaaspaneel die gewoon op de vloer tegen de muur is geplaatst.

grote gaaspaneel op vloer

6. Haakjes en wasknijpers

Gebruik eenvoudige  haakjes en wasknijpers om prints en foto’s vast te maken aan het gaaspaneel. Handig en leuk!

gaaspaneel

7. Combineren

Een gaaspaneel aan de muur kan je natuurlijk ook combineren met andere leuke objecten. Hieronder zie je een inspirerende werkplek, waar het gaaspaneel gecombineerd is met een grote decoratieletter, een grote retroklok, leuke plantjes, noem maar op.

gaaspaneel

8. DIY gaaspaneel

Een gaaspaneel kan je heel eenvoudig zelf maken. Ga langs bij een populaire bouwmarkt zoals Gamma, karwei of Praxis, waar je zelf kunt beslissen hoe groot jouw gaaspaneel wordt.

gaaspaneel

9. Monochroom kleurenpalet

Door een monochroom kleurenpalet te gebruiken houd je het lekker rustig. Soms kan dat wel fijn zijn, zoals bij onderstaande werkplek.

gaaspaneel

10. Snoerlamp

Bij onderstaande werkplek hebben ze naast een leuk moodboard ook een snoerlamp aan het gaaspaneel gehangen. Leuk!

gaaspaneel

11. Gaaspaneel op het balkon

Gaaspanelen worden ook veel buiten op het balkon of in de tuin gebruikt. Je kan er klimplanten aan laten groeien, maar zoals in onderstand balkon kan je het ook super leuk gebruiken om gewoon planten in potjes aan te hangen.

gaaspaneel balkon

12. Gaaspaneel op de kast

Maak een grote pronkkast door een open kast te combineren met een gaaspaneel!

gaaspaneel boven kast

13. Plantenwand

Wat je op het balkon kan doen, kan je natuurlijk ook binnen in huis creëren. Gebruik een gaaspaneel om een plantenwand in de woonkamer te maken. Super leuk idee als je weinig vloeroppervlakte hebt, maar wel veel groen wilt in huis.

gaaspaneel plantenwand

14. Koperen gaaspaneel

Deze leuke koperen gaaspanelen worden bij Urban Outfitters als showrekken verkocht!

koperen gaaspaneel

15. Showrek

En op deze manier is een gaaspaneel een showrek geworden met een mix van verschillende leuke objecten, zoals een grote klok, zonnebrillen, foto’s, prints, noem maar op!

gaaspaneel accessoires rek

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Opbergtips voor jouw thuis kantoor - THESTYLEBOX
    20 augustus 2016 at 07:01

    […] direct hieronder zie je een wit bord met allerlei mogelijkheden om mooie dingen op kwijt te kunnen. Natuurlijk kun je ook gaan voor een stuk gaas van de bouwmarkt, waar ik een tijd geleden ook al eens…. Een whiteboard is altijd handig op kantoor en de kurken onderzetters van Ikea aan de muur is toch […]

  • Leave a Reply