THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: wit & groen


moodboard thestylebox wit groen

Een fris wit doek. Dat is iedere maandag met een nieuwe week in het vooruitzicht. Daar houd ik echt van. Nieuwe dingen. Nieuwe weken. Nieuw wit. Daar zocht ik een aantal plaatjes bij en dat goot ik in bovenstaand moodboard. Ik liet wat witruimte open, voor een vrij gevoel.

// Dit is een erwtenplantje. Love it. Ik vind het zo’n grappig plantje door de vorm van de blaadjes, die dus letterlijk lijken op erwten. Daarnaast heeft het plantje weinig water nodig en dat is perfect voor mij. Ik vergeet namelijk nogal eens mijn planten te voorzien van hun eerste levensbehoefte. //

Gewoon Jip vind ik echt een fijn merk. De gedichtjes zijn zó eenvoudig dat ik wil dat ik ze zelf had bedacht. Daarbij zijn het vaak woorden die je altijd wel naar iemand kan sturen. Zo ook deze tekst. Aan iemand vertellen dat je trots op diegene bent, is zo iets goeds. Hoewel ik dit wel vaak voel, spreek ik het te weinig uit. Zo’n kaartje is een goede manier om dat te vertellen. //

Dit is een vensterbank waar ik jaloers op ben. Het ziet er zo sereen uit, eenvoudig, wit. Het is een plaatje van fotograaf Marieke Verdenius. Een aanrader om te volgen via Instagram of een ander kanaal.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply