THESTYLEBOX

Kantoor inspiratie

Back to work // Winactie: Gewoon Jip


gewoonjip notitieblokje
Wie kent het merk Gewoon JIP. niet? Ik kan zó genieten van de heerlijke tekstjes en de hele fijne opmaak. Lekker simpel. Precies waar een ‘Thestylebox’er’ van houdt. Daarom ben ik ook heel blij dat we een té leuk notitieblok met bijpassend potlood mogen weggeven! Op die manier wordt ‘Back to work’ ook weer net dat beetje georganiseerder. Lees snel verder hoe je kans maakt.

Eerlijkheid, positiviteit en eenvoud

Jip schrijft gedichtjes die eerlijkheid, positiviteit en eenvoud uitstralen. De gedichtjes worden op allerlei producten geplaatst: van kaartjes tot iPhone-hoesjes en van houten ontbijtplank tot verjaardagskalender. Om heel eerlijk te zijn ben ik een beetje klaar met van die oeverloze teksten op allerlei producten, maar van Gewoon JIP. kan ik het juist waarderen. Gewoon. Omdat die woorden inspirerend zijn. Het lettertype lekker oogt en je wordt er eigenlijk altijd gewoon blij van.

Wij mogen het Notitieblok met JIP. gedichtjes en JIP. potlood met gedicht weggeven. Het leuke aan het notitieblok vind ik dat elke keer als je een blaadje hebt afgescheurd er weer een ander gedichtje verschijnt. Dat houdt het maken van notities (met fancy potlood) wel zo leuk.

gewoon jip gedichtjegewoon jip notitieblok
gewoon jip potloodgewoonjip

Hoe maak je kans?

1. Volg thestylebox.nl op Instagram Facebook
2. Volg Gewoon JIP. op Instagram / Facebook 
3. Laat in een reactie op Facebook of Instagram weten dat je meedoet aan de winactie.
4. Deel voor een extra kans een foto van uit deze blog met hashtag #tsbgiveaway.

Wat vind jij van Gewoon JIP.? Net zo fan als wij? Kijk voor meer informatie op de website, hier kun je tevens alle producten van Gewoon JIP. aanschaffen. 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Moodboard: wit & groen - THESTYLEBOX
    13 juni 2018 at 06:16

    […] Gewoon Jip vind ik echt een fijn merk. De gedichtjes zijn zó eenvoudig dat ik wil dat ik ze zelf had bedacht. Daarbij zijn het vaak woorden die je altijd wel naar iemand kan sturen. Zo ook deze tekst. Aan iemand vertellen dat je trots op diegene bent, is zo iets goeds. Hoewel ik dit wel vaak voel, spreek ik het te weinig uit. Zo’n kaartje is een goede manier om dat te vertellen. // […]

  • Leave a Reply