THESTYLEBOX

Lifestyle Moodboard Persoonlijk Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Moodboard: simplicity is the key


moodboard thestylebox

Het is weer moodboard monday! Vandaag een wat winterse look en feel. Om jou deze maandag te inspireren, zodat deze week niet minder dan een en al goedheid wordt!

Winterse eenvoud

Wanneer het nieuwe seizoen start, is het de hoogste tijd om weer te shoppen. Of goed. Eerst de kast uitmesten om weggestopte winterkleren uit een doos te vissen. Dan een verstandig lijstje maken en dán shoppen. (Of te ontspullen- kan ook.) Ik houd van eenvoudige kleding. Ook om verschillende materiaalsoorten bij elkaar te dragen. Hoewel ik zelden geheel in het zwart gehuld ga, vind ik het eerste plaatje wel erg mooi. Een pantalon (favoriet!) gecombineerd met een simpele trui, in ongeveer dezelfde kleur.  //

Ik ben zó blij dat planten in 2018 van de interieurexperts ook weer gewoon mogen. De échte variant (die je wel eens water moet geven..), maar ook de plantenprint voor op de muur. Hoe zou een muur eruit zien met deze planten erop? Wie durft? //

De plankjes vind ik erg leuk. Ik vind het altijd tof wanneer dingen op de muur dezelfde kleur hebben als de kleur van de wand. Dan verdwijnt datgene op de muur eigenlijk in de muur. Dit idee komt van IKEA. //

Ik wil dat mijn eettafel er altijd zo uit ziet. Wat een fijn plaatje. De robuustheid straalt er van alle kanten af. Van de stoere muur tot de oude vintage tafel. Van het linnen kleed tot de eenvoudige styling. Voorlopig blijft het bij mij bij zo’n linnen tafelkleedje. Die komt per direct op mijn wensenlijst te staan. //

Dan de briljante quote. Tegenwoordig gaat het steeds maar om méér, meer, meer. Maar wanneer gaan we terug naar pure eenvoud? Niet kwantiteit, maar kwaliteit? Minder spullen, minder verplichte ‘vriendschappen’, minder moeten? Volgens mij zit geluk écht in de eenvoud van alledag. //

Geniet van de simpele dingen deze week! Enjoy!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply