THESTYLEBOX

Friday favorites Interieur ideeën Woonaccessoires

Friday favorites #12


diy kerst De weken gaan bizar snel. Het is alweer tijd voor Friday Favorites. Vandaag een leuke kerst (ja, kerst) DIY, een recept, boek en interieurnieuws.

1. DIY kerst
Langzaamaan. Heel langzaam. Gaan we richting kerst. Nog even en de Nederlandse huizen staan weer te flonkeren met kerstverlichting. Aan mij niet besteed, maar ik vind bovenstaande kerstversiering best leuk. Kan ook prima na kerst nog even blijven hangen.

smoothie bowl

2. Smoothie bowl 
Het levert altijd van die fijne plaatjes op: smoothie bowls. Verder begrijp ik niet welke ziel ’s ochtends zoveel tijd kwijt wil zijn aan dit soort ontbijtjes. Maar goed. Ik als lui ochtendmens geniet wel van deze mooie foto’s. Want uiteindelijk gaat het om de smaak, toch? Die zal gegarandeerd goed zijn, want er gaat allerlei gezonds door de blender. Vervolgens gooi je er in rijtjes lekkere noten op.

steal like an artist

3. Steal like an artist 
Sinds een jaar ben ik een behoorlijke boekennerd geworden. Voor mijn werk (als docent) lees ik geregeld boeken over taal en creativiteit. ‘Steal like an artist’ van Austin Kleon is één van mijn favorieten. Het boek is geschikt voor iedereen die iets creëert of wil maken. Van kunstenaar tot blogger. Het is een leuk opgemaakt boek, met maximaal inspiratie-niveau. Je kunt evt. ook eerst de Ted-Talk van deze inspirator bekijken. Vervolgens koop je het boek o.a. bij bol.com. Wel in het Engels, want de Nederlandse vertaling is niet je-van-het.

smeg dolce gabbana4. Smeg en Dolce & Gabanna 
Wanneer verschillende diciplines gaan samenwerken, ben ik doorgaans direct enthousiast. In dit geval sloeg bekend keukenmerk Smeg de handen ineen met kledingmerk Dolce & Gabanna. Daaruit is een vrolijke collectie broodroosters, blenders en keukenmachines voortgekomen. Of ik het echt mooi vind, weet ik niet. Kleurrijk is ’t wel. En apart. En eigen. Ik gok dat er onder ons wel liefhebbers zijn voor een kekke citruspers. Bekijk hier de hele collectie 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply