THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: New beginnings


moodboard thestylebox new beginnings

Yes, het 1 januari én moodboard maandag. Allereerst wens ik je een gelukkig nieuwjaar. Dat dit een jaar voor je mag worden waarin wensen uitkomen, je nieuwe doelen stelt en haalt en vooral veel liefde ervaart. Dan het moodboard. Eentje met een quote, DIY, kleureninspiratie en chocolademelk. Want hoe komen we deze wintermaand door zonder warme chocolade?

Niet alleen met nieuwjaar start iets nieuws. In mijn beleving is iedere maand, maar ook iedere dag een nieuw begin. Het hele jaar door heb ik goede voornemens die ik al dan niet haal. Hoe het ook zij, die quote is wel een mooie voor deze dag. Dingen uit verleden loslaten en je hart openen voor nieuwe beginnetjes. //

Deze week is het voor mij en velen met mij nog vakantie en dat betekent DIY’en. Ik vond deze leukerd op de site van vtwonen. Het is opberger voor sleutels, tassen en prulletjes. Ideaal als je zo’n verloren hoekje in de gang hebt. //

Niet allerdaags drink ik warme cholademelk, maar ik houd er wel van. Zeker als het gemaakt is van echte choco. In verschillende koffietentjes doen ze daar aan en dan kan ik nog weleens mijn cafeïneverslaving aan de kant gooien en daarvoor gaan. Ook voor thuis ging ik eens op zoek naar een origineel recept en kwam uit op een recept Maple bourbon hot chocolate. Het proberen waard! //

Ten slotte nog een prachtig kleurenplaatje van Ensuus. Dit zijn kleuren die in 2018 helemaal hip zijn. Je ziet veel warme roestkleuren gecombineerd met messing. In combinatie met dat wit is het een fijn geheel.

Tegenwoordig heb ik al wat meer kleur in huis (voorheen alleen zwart-wit), maar dit zijn vooral veel grijs-groen-blauw-tinten. Wellicht is het een idee om deze kleuren nog ergens neer te zetten. Mijn toilet moet ik nog renoveren. Zal ik daar deze kleuren voor gebruiken?

Geniet van dit nieuwe jaar. Van deze nieuwe week. Van deze nieuwe beginnetjes. Open je hart!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply