THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: Made to create


moodboard thestylebox create

Vandaag een moodboard met veel wit. Dit is mijn favoriete kleur voor het interieur en vanaf vandaag ook voor kleding. Ook vond ik weer een fijne quote en een recept voor ijskoffie.

Laten we lenten worden

Wat een fijn interieur. Met een bank die eruit ziet alsof je er zo op kunt ploffen, een schilderijwand die succesvol is ingedeeld en twee vloerkleden die heerlijk matchen. //

Ik vind dat het weer tijd wordt voor lente. Die ellendige winter achter ons latend en uitreikend naar de zomer(vakantie). Met nieuwe outfitjes, uiteraard. Ik vond dit plaatje en ik wil daar nu alles van kopen. Die jas. Love witte sneakers. En aan die witte broek moet ik nog even wennen. //

Deze quote vertelt ons dat we gemaakt zijn om te creëren, om lief te hebben en te groeien. Dit zijn precies de thema’s waar ik op dit moment veel mee bezig ben. Ik houd van dingen maken, met name teksten in mijn werk als freelance copywriter. Ik lief de liefde en ik ben dagelijks bezig met mijn eigen groei, maar ook de groei van anderen – in mijn werk als docent. Ook moeten we volgens deze quote ‘smoorverliefd’ zijn op het leven en dit delen met anderen. Vervolgens komt er een hele opsomming met mooie dingen waar we van mogen genieten. //

Ten slotte nog een fijn receptje voor ijskoffie. Om gewoon alvast in de zomerstemming te komen. Daar kunnen we nooit te vroeg mee beginnen, toch?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply