THESTYLEBOX

Interieur ideeën Lifestyle Moodboard Persoonlijk

Moodboard: hello autumn


herfst inspiratie

Jup. De herfst is in volle glorie gaande. Kijkend naar buiten, vanuit mijn thuiskantoor, geniet ik ervan. Ik zie gekleurde bomen en in de verte een herfstzonnetje. Daarom vandaag een moodboard met thema ‘hello autumn’.

Herfst in je hoofd, herfst in huis

// Het eerste plaatje is het fijne aan de herfst: met de wind in je haren.  Zolang het een beetje zonnig is is het heerlijk om buiten rond te banjeren. Een stevig windje in je haren maken het extra fijn. Oh, en ik moet bij ‘met de wind in je haren’ erg denken aan de kinderfilm De Kameleon *speelt liedje in hoofd af*. Ken je het? //

De herfst is hét seizoen van de kaarsjes. Het geeft zoveel sfeer en gezelligheid aan de lange, donkere avonden. Ik houd ervan. Jij? Deze kaarsen zijn van de engelse webshop thefuturekept.com, maar soortgelijke kaarsen vind je bijvoorbeeld ook bij h&m home. Dit zijn allemaal geurkaarsen, waar je van moet houden. Ik ben er dol op en mijn favoriet is vanille. Echt de lekkerste geur ooit. Na vers gebakken appeltaart dan. Zouden ze daar ook kaarsjes van maken?//

De volgende foto is van IKEA. Deze woonkamer is volledig ingericht aan de hand van de woontrend van 2018: ‘luxury eclectic’. In die trend zie je veel bordeauxrood en andere diepe, rijke kleuren en materialen. Hoewel rood niet per se mijn kleur is, vind ik het toch wel een mooie woontrend. Je creëert er echt warme leefruimtes mee. //

Hoewel ik er niet zo vaak kom, ben ik dol op het bos. Op een of andere manier lijkt in het bos alles makkelijker te zijn. Met de kop in de natuur en dwalend op onbegane paden. Op weg naar even niets. //

Tot zover de herfst-maandag voor deze week. Bezoek eens het bos en vergeet de kaarsjes niet. Enjoy!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply