THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Interieur ideeën Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand


Ronde spiegel in de woonkamer

Vierkant, rechthoekig, ovaal, staand, liggend; spiegels zijn er in alle soorten en maten te vinden. Tegenwoordig zijn spiegels niet alleen meer terug te vinden in de badkamer of het toilet, maar ook in de hal, woonkamer en keuken. Vandaag gaat het over de ronde spiegel. Lees hier hoe je jouw badkamer of woonkamer tof maakt met zo’n spiegel, en geniet van de meest mooie voorbeelden.

De leukste ronde spiegels voor in de badkamer

Of je nu van groot of klein houdt, hieronder zijn genoeg gave ideeën te zien van ronde spiegels in de badkamer. Je kunt, zoals op het tweede beeld, kiezen voor twee spiegels; boven beide wastafels één. Wanneer je de rust iets meer wilt bewaren, kun je gaan voor één grote spiegel, zoals hieronder te zien is. Voor een strakke look hang je de spiegel dicht tegen de muur aan, zonder koord. Je kunt de spiegel bevestigen met behulp van montage tape. Dit soort tape kan tegen warmte en vocht, en is dus ideaal voor in de badkamer. Het alternatief zou een zwart koord of een ophang draad van touw kunnen zijn.

Ronde spiegel in badkamer

twee ronde spiegels

badkamer spiegel

Let bij het bevestigen van je spiegel goed op de hoogte waarop je hem hangt. Houd rekening met de lengte van degene die de spiegel zal gaan gebruiken. Wanneer je een spiegel tegenover een lichtbron ophangt, zal er meer licht in je ruimte zijn. Het maakt de ruimte frisser en groter. Gebruik bij het ophangen van twee spiegels eventueel een waterpas om ervoor te zorgen dat de spiegels exact op dezelfde hoogte hangen.

Ronde spiegel badkamer

Ronde spiegel

Spiegels op leuke alternatieve plekken

Zoals ik al zei: spiegels horen tegenwoordig heus niet meer alleen thuis in de badkamer. Door spiegels in je woonkamer of hal te plaatsen creëer je meer licht en ruimte. Wees niet te voorzichtig, maar pak uit met een grote, muurvullende spiegel!

Grote spiegel in de hal

Ronde spiegel

Ronde spiegel in hal

Spiegel woonkamer

Bronnen: www.amberinteriordesign.com | www.papernstitchblog.com | www.behance.net | www.arearughome.com | www.archzine.fr | www.skonahem.com | www.lebonbon.fr | www.interiorjunkie.com | www.pholar.co | www.digsdigs.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply