THESTYLEBOX

Do-it-yourself Interieur ideeën Kantoor inspiratie Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

4 tips om het Tomado rekje in te richten


tomado rekje

De Tomado rekjes blijven hip & happening. Het fijne aan deze verzameling aan plankjes is dat je eindeloos kunt stylen en veranderen. Ook kan het rekje dienen als een functionele opberger, voor jouw favoriete boeken bijvoorbeeld. Om je een beetje te helpen met stylen of opbergen, zocht ik 4 manieren om het Tomado rekje in te richten. 

1. Verzamel pronkstukken

Een Tomado rekje is ideaal om al jouw verzamelingen van reizen op te plaatsen. Of erfenissen. Of andere persoonlijke spulletjes. Dat als je iedere keer langs de plankjes loopt, je hart een klein herkenbaar sprongetje maakt.

Dan wat stylingtips. Zorg er ten eerste altijd voor dat je niet teveel spullen op het rekje plaatst. Probeer ook in één kleurenpalet te blijven, door teveel contrasten wordt het een onrustig geheel. Verder is het altijd goed als je een mix maakt van grote en kleine spulletjes om zo hoogteverschillen te creëren. Dit alles zie je goed op bovenstaande en onderstaande foto’s.

tomado kastje

tomado rekje plantjes

2. Al het groen verzamelen!

Het is beter om op één plek plantjes neer te zetten (of hangen) dan overal in huis een klein plantje. Groeperen zorgt voor rust en het Tomado rekje is daar perfect voor. Dat geeft zo’n lekker sfeertje, zoals op bovenstaande foto.

tomado wandrekje

3. Ruim je boeken toch eens op!

Tegenwoordig lees ik veel (of doe ik althans een poging) en daardoor slingeren overal in mijn huis boeken rond. Redelijk onwenselijk. Zo’n Tomado rekje is dan een ideale plek om je boeken in te verzamelen. Uiteraard wel zó dat je de kaften niet ziet. Want knal geel, groen en rood in huis is ook niet alles.

hout staal wandkastje

4. Laat zien wie je bent

Een Tomado rekje is dé plek om te laten zien waar je van houdt en wat je interesses zijn. Dit zie je goed op bovenstaande foto. De bewoner houdt overduidelijk van muziek. (Maar goed, wie koopt er tegenwoordig nog cd’s?)

Hoe richt jij jouw Tomado rekje in? Laat het ons weten!

Bronnen: imgpin.com | monoqi.com | entermyattic.com | decordots.com  | ceriseslg.fr

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply