THESTYLEBOX

Interieur ideeën Lifestyle Moodboard Persoonlijk

Moodboard: Don’t live for the weekends


moodboard thestylebox inspiratie

Vanaf nu weer terug van weggeweest: moodboard monday! Iedere week een paar plaatjes in een collage gepropt om jou te inspireren. Van mooie quote tot goed kledingstuk. Ik word er blij van, ik hoop dat jij hetzelfde ervaart!

Leef voor de maandag

De quote vertelt precies waar ik bang voor ben: een leven waar je op maandag al weer verlangt naar het weekend. Dat de dinsdag, woensdag en de rest van de dagen er niet écht toe doen. Zonde. Ik ga mijn best doen om dat te voorkomen. Tot nu toe lukt het aardig. Hoe is dat bij jou? // De DIY- kapstok was een optie voor in mijn hal, maar uiteindelijk heb ik tóch gekozen houten knoppen (zoiets als van Muuto, maar dan van Karwei). Hoewel ik blij ben met mijn eigen kapstok, vind ik dit ook een super leuk idee. Het is niet een echt makkelijke DIY, dus snor een handige Harrie op. Hier vind je de werkbeschrijving. // Het truien-seizoen is weer geopend. Hoewel ik niet de eerste ben die staat te juichen om de herfst en winter, houd ik van truien. Heerlijk wegkruipen in warm wol. Love it. Een trui kan prima thuis, maar met een bloesje eronder is het perfect voor op kantoor. Zeker zoals het op de foto staat met een pantalon eronder. Waar deze trui vandaan komt kon ik niet achterhalen, maar in vrijwel iedere winkel shop je zulke grijze warmtebronnen. // Groen is altijd goed. Ik vind planten in huis een enorme toevoeging. Een interieur gaat er door leven. Tegenwoordig blijven mijn planten overigens ook leven. Dat is wonderlijk, want mijn planten gaan gemiddeld na 2 weken dood. Voor nu maar even genieten – voor zolang het weer duurt. //

Geniet van deze maandag. Maar ook van dinsdag. Woensdag. De donderdag. Vrijdag. Verlang niet teveel naar het weekend en koop een warm wollen trui. Enjoy!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply