THESTYLEBOX

Friday favorites Interieur ideeën Persoonlijk Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Friday Favorites #13


wanddoek tekst

Frinaly! Het is weer bijna weekend. Hoewel ik enorm geloof in het ‘niet leven voor het weekend’, is het toch altijd wel fijn als er eventjes niet meer zoveel moet. Voordat het weekend begint, heb ik nog een aantal favorieten van deze week voor je.

1. Wanddoek op maat van Maakt blij

Al een tijdje volg ik Tanja van Hoogdalem op Instagram. Ik vind haar huis echt prachtig en inspirerend. En toen ze bovenstaand beeld poste was ik direct erg benieuwd naar waar het wanddoek vandaan komt.

Het wanddoek is van Maakt blij en volledig op maat en hand gemaakt. Daar houd ik van. Zelfgemaakte spullen. Bij Maakt blij kun je zelf zo’n wanddoek samenstellen. Op de site kies je een passend formaat uit en je stuurt een eigen tekst in. Binnen 3 dagen krijg je 3 ontwerpen binnen en mag je jouw favoriet uitkiezen. Vervolgens kruipt ze achter haar naaimachine en maakte ze speciaal voor jou een prachtig wanddoek. In haar webshop vind je ook andere woonaccessoires op maat.

merel morre gedicht

2. Gedichten van Merel Morre

Deze week kwam ik ook een gedicht van Merel Morre tegen. Nu ben ik redelijke taalnerd en dol op mooie woorden en daarom maakte mijn taalhart een sprongetje bij het zien van bovenstaande gedichten. Het mooie is ook dat je deze gedichten op posterformaat kunt bestellen. Leuk hè?

3. Nieuw album Kelly Clarckson

Mijn jeugd-heldin heeft een nieuw album! Meaning of life staat sinds een paar weken op Spotify en ik ben fan. Vooral ‘Whole lotta women’ vind ik tof. Ideale tekst voor menig feminist: ‘I’m a strong, badass chick with class and confidence’.

eijffinger botanisch behang

4. Eijffinger geonature behang

Een tijdje terug was ik bij Eijerkamp en zag bovenstaand behang Van Eijffinger in de winkel. De stylisten plakten dit behang op houten panelen en plaatsten deze in verschillende stylestudio’s. Ik vind het echt een prachtbehang. Het past heel goed bij de laatste trends.

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply