THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Krijtverf muur


krijtverf inspiratie

Wil je je interieur een make-over geven nu het nieuwe jaar is begonnen? Met krijtverf geef je je interieur binnen een handomdraai een mooie uitstraling. Laat je inspireren door verschillende muren met krijtverf en lees in deze blog over dé trend van 2017!

Denim Drift

Krijtverf wordt steeds meer gekozen als verf voor op de muur. De hoeveelheid krijt in de verf zorgt voor een prachtige, matte uitstraling. Het is verkrijgbaar in veel verschillende tinten, van donkerblauw tot zachtgrijs. Wil je een krijtverf die helemaal past bij dé trend van 2017? Denim Drift is de verfkleur van het jaar. Het is een blauwe tint die vermengd is met grijs. Een blauwgrijze muur, gecombineerd met verschillende blauwtinten, is wat je dit jaar veel gaat zien.

Feel good verf

Ben je op zoek naar een verf van hoge kwaliteit die goed is voor het milieu? De krijtverf van Amazona is een echte feel good verf! Het bevat alleen maar natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, wat betekent dat het volledig biologisch afbreekbaar is. Het merk heeft veel soorten matte tinten in haar assortiment, dus grote kans dat jouw favoriete kleur ertussen zit. Op onderstaande foto is gekozen voor een matte grijsgroene tint op de muur, prachtig in combinatie met de leren bank en de grote plant. Maar Amazona verkoopt ook een blauwe krijtverf, passend bij de kleur van het jaar. Maak jouw interieur Denim Drift proof door te kiezen voor de Jeans kleur.

Amazona Krijtverf Jeans over behangamazona krijtverf inspiratie

Wat vind jij van krijtverf?

Bronnen: amazona.nl | vtwonen.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply