THESTYLEBOX

Binnenkijker

Een licht en kleurrijk interieur


licht-en-kleurrijk-interieur-02

Als ik zou moeten kiezen tussen alle verschillende interieur stijlen die er bestaan en ik mocht er maar 1 kiezen, dan had ik een groot probleem. Want hoe kan je nou kiezen tussen zoveel moois? Elke stijl heeft wel iets aantrekkelijks en inspirerend en dat dachten de bewoners van dit licht en kleurrijk interieur ook! Zij houden van een Scandinavisch interieur, een tikkeltje bohemian, botanisch vinden ze ook mooi en dan ook nog hier en daar wat vintage. Oh jee, hoe breng je dat samen in één interieur?

Een prachtige binnenkijker

licht-en-kleurrijk-interieur-01

Een mix van van alles dus. Een licht blauwe keuken met een houten keukeneiland, stoere maar ook strakke eetkamerstoelen gecombineerd met een tafel van boomstammen, een interieur gemixt met allerlei andere houten objecten in diverse soorten hout, kleuren die variëren van rood, oranje, groen en blauw. Maar ondanks al deze verschillen combineert het wel heel erg lekker.
licht-en-kleurrijk-interieur-03licht-en-kleurrijk-interieur-04

Mix en match kleuren en materialen

De bewoners van dit licht en kleurrijk interieur zijn niet bang geweest om te mixen totdat het goed matcht. Kijk maar eens naar de sierkussens in combinatie met de plaid op de bank die dan weer gecombineerd worden met opvallende kunstwerken en een hele groep lampen aan het plafond. Maar ondanks dat we hier weer zoveel verschillende kleuren en materialen samen zien, ziet het er ontzettend inspirerend uit. Ik vraag me dan af hoe dit kan? Hoe kan je zo eindeloos combineren? Ik kwam maar tot één conclusie en dat is: zorgen voor een neutrale en rustgevende basis. Want als de basis al druk en opvallend is dan kan je nooit zo’n decoraties en accessoires gebruiken.

licht-en-kleurrijk-interieur-05licht-en-kleurrijk-interieur-06licht-en-kleurrijk-interieur-07licht-en-kleurrijk-interieur-08licht-en-kleurrijk-interieur-09licht-en-kleurrijk-interieur-10

Het huis heeft verder veel mooie details zoals de houten balken en boomstammen die overal terugkomen. Ze vormen een mooi contrast met de moderne, strakke en afgewerkte muren en vallen hierdoor nog meer op in het interieur.

licht-en-kleurrijk-interieur-11

Bron: thedesignfiles.net

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply