THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Klik-PVC trends van 2020: Gerflor Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30 met innovatief kliksysteem


Met de nieuwe PVC klikvloeren Gerflor Senso Clic 30 en Gerflor Virtuo Clic 30 zet de Franse vloerbedekkingfabrikant Gerflor sinds 2019 Klik PVC vloeren voort in een nieuwe generatie. De Gerflor Senso Lock 30 en Virtuo Lock 30 collecties, die al jaren beproefd en populair zijn, zijn nu verder ontwikkeld. Deze collecties hebben een grote populariteit genoten bij de gebruikers, vooral door hun aantrekkelijke decors en hun veelzijdigheid en kwaliteit.

De nieuwe Gerflor Senso Clic 30 of Virtuo Clic 30 met trendy decors geeft een vernieuwde look met à la française maatstaven en zal in de toekomst zeker de absolute bestseller voor de woonruimte worden.

houtlook klik pvc woonkamer

PVC klikvloeren uit Frankrijk – Kwaliteit waarop je kunt vertrouwen

De uitstekende technische eigenschappen maken de klik PVC vloer Gerflor Senso Clic 30 of Virtuo Clic 30 een veelzijdige vloerbedekking die geschikt is voor zowel zwaar residentieel gebruik (gebruiksklasse 23) als licht commercieel gebruik (gebruiksklasse 31).

Gerflor Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30 – Designvloeren die overtuigen in kwaliteit

Uitgangspunt hierbij is de 0,30 mm dikke slijtlaag van hoogwaardig polyurethaan om een zeer hoge duurzaamheid tegen invloeden van buitenaf en bijzonder eenvoudig onderhoud van de vloerbedekking te garanderen. Bovendien is PVC klik brandvertragend en vochtbestendig, waardoor het ideaal is voor installatie in badkamers en keukens. De lijst van technische hoogtepunten wordt compleet gemaakt door de hoge slipweerstand (klasse R10!). Het is bekend dat een PVC vloer beter warmte opslaat dan bijvoorbeeld een laminaatvloer. Gerflor Senso Clic 30 en Virtuo Clic 30 zijn geen uitzondering en flatteren de voeten met een aangenaam warm oppervlak – een droom voor elke slaapkamer.

houtlook pvc keuken

klik pvc badkamer

Het is het materiaal dat telt – dit is wat de duurzame vloeren van Gerflor zo bijzonder maakt

Bovendien onderscheiden de twee PVC klikvloeren zich door hun lage gewicht van slechts 7.385 g/m², wat hand in hand gaat met een hogere dimensionale stabiliteit. Dit verkleint het risico op onaantrekkelijke voegvorming door temperatuurinvloeden. Soms beweren leken ten onrechte dat een hoger productgewicht, betere kwaliteit heeft. Bij zwaardere PVC vloeren worden echter alleen maar meer laagwaardige vulstoffen gebruikt, wat een negatief effect kan hebben op de dimensionale stabiliteit.

klik pvc badkamer

klik pvc slapkamer

Made in France – Gerflor staat voor gezonde en geteste kwaliteit

De laatste jaren hebben de media af en toe negatief bericht over weekmakers, die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en na de installatie tot onaangename geuren kunnen leiden. Niet met Gerflor Senso Clic 30 en Virtuo Clic 30! Deze producten zijn namelijk niet afkomstig van ongecontroleerde productie in Azië, maar worden geproduceerd volgens geteste EU-normen met hoogwaardige grondstoffen in Frankrijk. Het klik PVC van Gerflor heeft diverse certificaten ontvangen, waaronder de emissiewaarde A+ voor een gezonde binnenluchtkwaliteit. Eenvoudigere en snellere installatie en nog meer stabiliteit dankzij het nieuwe kliksysteem van Gerflor.

Voor de installatie van PVC heeft het kliksysteem zich ruimschoots bewezen, vandaar dat gebruikers het nu de voorkeur geven als installatieoptie. De meeste fabrikanten gebruiken het klassieke kliksysteem bij het ontwerpen van hun producten. Gerflor heeft deze installatieoptie echter verder ontwikkeld en biedt nu ook het gepatenteerde drop-down systeem met Gerflor Senso Clic 30 en Virtuo Clic 30.

klik pvc woonkamer

Met het nieuwe kliksysteem kunnen de afzonderlijke planken eenvoudig op elkaar worden gelegd, waarna de overlappende plank met een rubberen hamer met lichte druk in de onderliggende plank wordt “geklikt”. Hierdoor is de klassieke vergrendeling van de planken onder een steile hoek van 45° niet meer nodig.

Bovendien is er geen lijm nodig voor de installatie, waardoor de vloerbedekking later gemakkelijker te verwijderen is. In geval van onverwachte gebeurtenissen kunnen de afzonderlijke planken ook gemakkelijk worden vervangen. Dit is echter zeer onwaarschijnlijk, aangezien Gerflor vloeren zeer slijtvast zijn, wat wordt onderstreept door een fabrieksgarantie van 12 jaar.

De volgende video laat zien hoe je een Gerflor klikvloer plaatst met behulp van het door Gerflor ontwikkelde drop-down kliksysteem:

PVC klikvloeren van Gerflor – Een breed scala een decorkeuzes

Naast de uitstekende technische eigenschappen overtuigen Gerflor Senso Clic 30 en Virtuo Clic 30 door hun veelzijdige en hoogwaardige uitstraling. Met het blote oog zijn klik PVC vloeren nauwelijks te onderscheiden van natuurlijke modellen zoals vloeren van echt hout of keramische tegels.

Dit is te danken aan het digitaal printen in hoge resolutie, dat ook wordt gebruikt voor hoogwaardige foto’s. De PUR oppervlakcoating is minder glanzend en versterkt samen met de allround randafschuining, die elke afzonderlijke plank duidelijk zichtbaar maakt.

klik pvc woonkamer

De PVC klikvloeren hebben een korrelig oppervlak om de vloer een authentiek gevoel te geven. Het assortiment voor beide PVC klikvloeren omvat een groot aantal verschillende hout- en steendecors in elke kleur. Het assortiment strekt zich uit van lichte, rustige Scandinavische houttinten tot grijze keramische tinten, zodat je jouw kamers een nieuwe look kunt geven.

Het uiterlijk van de klikvloeren wordt echter niet alleen gekenmerkt door de verschillende decors, de verschillende formaten dragen ook bij aan het effect van uw kamer. De verschillende houtdecors zijn verkrijgbaar in authentieke plankvorm met de afmetingen 123,9 x 21,4 cm, terwijl de verschillende steendecors verkrijgbaar zijn in tegelformaat met de afmetingen 72,9 x 39,1 cm.

houtlook klik pvc

houtlook klik pvc keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    5x PVC ideeën voor in de slaapkamer - THESTYLEBOX
    10 juni 2020 at 08:03

    […] ook: Klik-PVC trends van 2020: Gerflor Senso Clic 30 & Virtuo Clic 30 met innovatief kliksysteem Klik PVC vloer of te verlijmen PVC vloer kopen? – Waar moet je op letten bij […]

  • Leave a Reply