THESTYLEBOX

Persoonlijk

#tsbkaartjes: de kaartjes + bedrijven


tsbkaartjes

Vandaag de laatste blog over #tsbkaartjes. Ik laat je nog wat grafisch vormgevers/ illustrators zien die hebben meegewerkt en ik vertel je nog wat over de kortingsacties!

Creative Lab Amsterdam
Bovenstaande foto zette @laurakardol op Instagram. Ik vind het echt zo’n fijn beeld. Past perfect bij de prachtige kaartjes van Creative Lab Amsterdam. Naast dit kaartje met hartje, hebben ze nog 8 andere kaartjes in de collectie:  ‘to send your best wishes to loved ones’. De kaarten zijn gemaakt van eco-certified papier (100% katoen) met een speciale reliëf bedrukking. Duurzame kaartjes dus: daar houd ik van! Naast deze collectie kaartjes ontwerpt Creative Lab Amsterdam ook op maat.

Website: creativelabamsterdam.com
Webshop: etsy.com/nl/shop/CreativeLabAmsterdam

creativelabamersterdam

Tynke Mulder 
Een tijdje geleden kocht ik een kaartje van Tynke Mulder bij Groening in Groningen (die bestaat helaas niet meer). Toen ik haar mailde kon ik al snel een kaartjes bij haar thuis ophalen, want ze woont ook in Groningen. Lokale kunst dus! Tynke maakt prachtige illustraties van dier, mens en natuur op een geheel eigen wijze. De kaartjes die wij verzonden hebben, komen uit de collectie Alaska. Geinspireerd door Alaska, ijsberen, sledehonden, Into the Wild (echt. wat een fantastische film is dat.) en sterrennachten. Onderstaand plaatje zette @bernicedewind op Insta, leuk hè?

Website: tynkemulder.com

tynke mulder

YESIWOOD
Grafisch vormgever Marion Eijkenaar begon in 2014 met YESIWOOD dat is ontstaan vanuit haar passie voor grafische vormgeving en interieur en haar liefde voor hout. Ze is begonnen om posters te ontwerpen voor haar eigen huis met hout als uitgangspunt en daarmee was de naam van haar label ook geboren: ‘Yes, I wood’. Hout wordt altijd gecombineerd met fijne pastelkleurtjes en goede lettertypes. De quotes op de kaartjes zijn super inspirerend en fijn om weg te geven aan vrienden en familie.

Website & Webshop: yesiwood.luondo.nl

yesiwood postertheepot

Puur Kurk
Puurkurk ken je natuurlijk al van één van onze winacties. Toen ik ze vroeg om nog mee te werken aan #tsbkaartjes waren ze direct enthousiast. Puurkurk heeft naar de amazing theepot die we mochten weggeven ook andere kurkproducten, zoals kurk wanden en vloeren. Ik schreef daar al een tijdje geleden een blog over. 

kurk muurstock home tallow

Stockhome
Stockhome is één van mijn favoriete webshops van dit moment. Ik vind hun producten echt prachtig. Daarnaast maken ze veel eigen foto’s en dat zijn echte pareltjes. Stockhome wil unieke, hoog kwalitatieve producten, gemaakt van pure eerlijke materialen aanbieden en daarnaast is Stockhome een platform voor jonge merken en designers en hun producten. Van Serax servies tot Madam Stoltz hanglamp.

serax servies

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply