THESTYLEBOX

Interieur ideeën Lifestyle

Kleur in huis met Bloomon


bloemen bloomon

Bloemen maken gelukkig! Dat is iets wat ik kan zeggen nadat de bloemen van Bloomon twee weken in mijn huis stonden. Iedere week stelt Bloomon een prachtige bos samen met verschillende bloemen die bij het seizoen passen. Heb je geen tijd om bloemen te kopen, maar wil je wel graag wat kleur in huis? Bloomon is een ideale oplossing. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je de bloemen wilt en de bloemen worden bij je thuis bezorgd.

Verschillende soorten bloemen

Ik schreef het hierboven ook al, maar iedere week stelt Bloomon een bos met andere bloemen samen. Dit maakt dat het iedere week weer een verrassing is welke bloemen je krijgt. De eerste bloemen, die je ziet op onderstaande foto, zijn bloemen in gele, groene en paarse kleuren. Het is een frisse bos die helemaal bij het voorjaar past. De tweede bos bloemen is meer tropisch met groene en oranje kleuren. Een groot pluspunt van de bloemen is, is dat ze tot wel 2 weken goed blijven!

bloomon bloemenbloemen bloomon

Styling voorjaarstafel

Op onderstaande foto zie je de tropische bos bloemen. Deze bloemen gebruikte ik, in samenwerking met Bloomon, voor de styling van de voorjaarstafel. Ik heb ervoor gekozen om de tafel aan te kleden met wit en grijs servies. In het midden van de tafel ligt een houten snijplank. Doordat de tafel een rustige uitstraling heeft, vallen de bloemen extra op. Het geeft veel kleur aan de tafel. Ben je benieuwd naar meer foto’s van de voorjaarstafel? Je leest de blog hier.

tafelstyling bloomonvoorjaarstafel styling

Wat vind jij van de bloemen van Bloomon?

Bron: eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply