THESTYLEBOX

Interieur ideeën

6x herfst in huis


herfst-huis

Het is kouder, de bladeren vallen van de bomen en dit betekent één ding: herfst! Tijd om het interieur een make-over te geven. In deze blog 6 inspirerende beelden om je huis herfstproof te maken.

Herfst make-over

Heerlijk vind ik het dat we vier seizoenen in een jaar hebben. Dit is namelijk een goede reden om mijn interieur een paar keer per jaar te veranderen. Wanneer je inrichting bestaat uit een rustige basis, heb je met het veranderen van de accessoires binnen een handomdraai een andere sfeer in huis. Op bovenstaande foto zie je een interieur met een rustige basis. Het kleurgebruik en de accessoires zorgen voor een warme en gezellige sfeer.

herfst-interieur

poef3

Rode besjes takken

Wanneer ik Instagram open, zie ik al snel de bekende besjes takken die bij het najaar horen. En ik heb ze ook in huis staan, want ze mogen niet ontbreken wanneer de herfst weer is begonnen. Op onderstaande foto’s kun je zien dat je de besjes met veel verschillende kleuren kunt combineren. Zo zijn de takken op onderstaande foto in een groene vaas gezet en bestaat de rest van het interieur uit rustige, zachte kleuren. Op de onderste foto zijn ze juist gecombineerd met blauw: een warme, sfeervolle combinatie.

rode-besjes-herfst

herfstboeket-vtwonen

vt-wonen-herfst

Heb jij je interieur al herfstproof gemaakt en wil je graag een aantal foto’s delen via Thestylebox.nl? Dit kan en vinden wij erg leuk! Stuur een aantal foto’s van je interieur naar joelle@thestylebox.nl en wie weet komt jouw interieur binnenkort online!

Bronnen: vtwonen.nl | 101woonideeen.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply