THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Landelijk interieur Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Ikea Pax kast


pax kast ikea
Een kast voor iedere situatie. Ideaal. Volgens mij is iedereen wel bekend met de PAX kast van Ikea en dat is ook niet zo gek, aangezien het zo’n heerlijk praktisch ding is. Daarnaast is het ook een mooi element voor in de slaapkamer. En niet te vergeten: 1001 mogelijkheden. Een persoonlijke kast dus.

PAX kledingkast planner

Op de site van Ikea kun je heel makkelijk je eigen kast samenstellen. Met de PAX kledingkast planner kies je de stijl uit, het formaat uit en de deuren (of het ontbreken daarvan). Je kunt eigenlijk ieder onderdeel van de kast zelf kiezen en daarbij variëren totdat je erbij neervalt.

Naast de mogelijkheden voor de kast zelf, biedt IKEA ook veel inricht-opties. Van stoffen vakjesopberger tot plank met verdeler. Opbergen was nog nooit zo makkelijk. Hierboven zie je de Komplement lade met glazen front. Heel mooi vind ik dat!

pax kledingkast inrichten
pax kledingkast

Open kledingkast

Oké, voldoende over de praktische zaken van de PAX kledingkast. We gaan nu over op het uiterlijk van de kast. Ten eerste: voor iedere stijl is er wel een PAX kast. Ten tweede: wij zouden Thestylebox niet zijn als we de meest Scandinavische kasten zouden uitkiezen voor deze blog. Mooi wit. Mooi strak. Mooi eenvoudig dus. Mijn favoriet is ook wel echt de open kast, hoewel ik die nooit zou kunnen uitkiezen. Dit heeft meer te maken met mijn gebrek aan opruim-energie. Ben je wel een opgeruimd figuur: ga ervoor. Ik kijk jaloers toe.

ikea inbouwkast

organiseren kledingkast ikea

pax kast inrichten

IKEA Pax kasten

IKEA Pax kasten

IKEA Pax kasten

Bronnen: kotijasisustus.fi | mittvitahus.blogspot.fi | ikeafamilylivemagazine.com/es/es/  | ikea.com | examiner.com | mittvitahus.blogspot.de

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply