THESTYLEBOX

Interieur ideeën Kantoor inspiratie Kinderkamer inspiratie Meubels Scandinavisch interieur Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Do it yourself met het IKEA Moppe kastje


moppe ikea

Het Moppe kastje van Ikea heeft waarschijnlijk vrijwel iedereen ergens in huis staan. Logisch, want het is een leuk en functioneel ding. Voor op kantoor, de slaapkamer, de kinderkamer of de woonkamer. Het kan allemaal. Natuurlijk kun je ook losgaan en iets geheel eigens van maken. Van een likje verf tot een hele nieuwe kast. Je kunt maar kiezen: Do it yourself met het Ikea Moppe kastje!

Zelf maken

Ik heb een aantal plaatjes gevonden waarbij mensen zelf aan de slag gegaan zijn met het Moppe kastje. Het is niet al te ingewikkeld om het kastje van een likje verf te voorzien. Natuurlijk kan dit op allerlei manieren. Van geheel in je favo kleur tot een grafische print. Hierboven en hieronder zie je een aantal voorbeelden. Met een paar stukjes tape en een beetje verf maak je er zelf iets heel leuks van. Bovenstaande foto vind ik heel leuk. Dit komt wellicht door de prachtige kleur en de eenvoud van de ‘print’. Dit kan ik namelijk zelf ook nog wel!

moppe diy

moppe kastje ikea

ikea-moppe-hack

ikea-moppe-hack

diy moppe

Hang Moppe op!

Meestal wordt het Moppe kastje op een tafel neergezet, maar wat dacht je ervan om het op te hangen aan de muur? Vind bovenstaande plaatje ook echt helemaal leuk. Het lichte hout steekt zo lekker af tegen de muur en de lamp is awesome. Hieronder is een enorme kast gemaakt van de Moppe kastjes. Beetje grijze verf eroverheen en dit is een super originele kast met heel veel laatjes.

ikea hack kastje

ikea-moppe-hack

Wat doe jij met je Moppe kastje van Ikea? 

Bronnen: livethemma.ikea.se | thelifefactory.be | paroise.tumblr.com | paroise.tumblr.com | domainehome.com | Solebich.de | Wienerwohnsinn.at | Livethemma.ikea.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply