THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie

Badkamerinspiratie: kleur je kranen!


Een fijne kraan is belangrijk voor het comfort van je badkamer. Vaak kiezen we daarom voor een betrouwbaar en degelijk exemplaar. Zo één waar we lang van plezier van hebben, maar die qua looks misschien niet helemaal onze smaak is. Jammer, want een kraan kan de perfecte eyecatcher zijn in jouw badkamer! Een kraan in een opvallende kleur is een subtiele, maar prachtige toevoeging aan je interieur. Onze favoriet? De kranen van Hotbath!

luxe badkamer gouden kraan hotbath

Hot and happening
Zwart sanitair is al langer een belangrijke trend op badkamergebied, maar andere kleuren maken nu ook hun opwacht. Zo zien we steeds vaker gouden en koperen details in de badkamer. Gedurfd, maar prachtig! Zijn deze kleuren iets te heftig voor je? Kies dan voor rosé of een geborstelde variant. Deze kleuren zijn iets gematigder, zonder hun eyecatching effect te verliezen. De Hotbath Cobber kranen zijn beschikbaar in vijftien verschillende kleuren, dus zo is er voor ieder wat wils!

hotbath kranen kleuren

Kleur met kwaliteit
Van een mooi bord kun je niet eten, zo luidt het gezegde. Eens! Je nieuwe kraan zou daarom niet alleen kleurrijk, maar ook van goede kwaliteit moeten zijn. De kranen van Hotbath zijn daarom voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kleur jarenlang mooi blijft. Bovendien zijn veel Hotbath-kranen uitgerust met duurzame technieken, waardoor jij ook nog eens je steentje bijdraagt aan het milieu. Een win-winsituatie, toch?

luxe kraan hotbath steel

Van klassiek naar industrieel
Bang dat een gekleurde kraan niet bij de rest van jouw badkamerinterieur past? Think again! De ruime keuze aan kleuren zorgt ervoor dat er altijd een kraan bij zit die past bij jouw stijl. Geborsteld RVS of mat zwart staat bijvoorbeeld prachtig bij een industriële badkamer; grijze en zilveren tinten passen perfect bij de Urban Jungle trend. Inspiratie nodig? Hebben wij voor je!

luxe kraan hotbath brons

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply