THESTYLEBOX

Groningen Hotspots

Groningen: de mooiste Airbnb’s


airbnb groningen

Hoewel mijn ‘dagen geteld zijn’ in Groningen, blijft deze fantastische stad voor altijd in mijn hart zitten. Binnenkort verhuis ik weer naar het midden van het land en zal Groningen dus meer een soort van vakantiestad worden dan mijn woonplaats. Vaak wordt deze noordelijke stad meer gezien als een ‘gat ergens daarboven in’ dan een prachtige stad. Dus: iedereen die nog nooit in Groningen is geweest: gaan! En dan natuurlijk langer dan een dagje. Voor de overnachting boek je een Airbnb, want het is helemaal leuk om in het huis van een local te verblijven. Ik zocht de leukste Airbnb’s van Groningen voor je op. 

1. Jaren 30 huis dichtbij het centrumgroningen airbnbHet eerste huis is direct mijn favoriet. Wat een prachtig huis met een fantastische inrichting. Een overnachting in Groningen kan volgens mij niet beter. Het jaren 30 huis staat ook lekker dichtbij het centrum.

4 personen // 95 euro per nacht // Boek deze Airbnb hier.

2. Slapen op een woonboot
airbnb woonboot groningen

De stad Groningen ligt helemaal vol met woonboten. Hoe leuk is het dan om er op eentje te overnachten? Deze variant heeft nog een leuke inrichting ook!

4 personen // 119 euro per nacht // Boek ’t hier. 

3. Omgebouwde kerk.
airbnb groningen kerk

Het moet maar net je ding zijn, maar origineel is het wel: slapen in een kerkorgel. ’s Ochtends rol je van dit bijzondere bed zo de kerkzaal in voor ’t ontbijt. Ik bedoel. Wat wil je nog meer?

4 personen // 85 euro per nacht. // Boek hier. 

4. Pakhuissuit
pakhuissuite groningen slapen

Oi. Deze Airbnb is echt prachtig. Je overnacht in een echt oud pakhuis. Inclusief prachtige houten balken en landelijke inrichting. Ik krijg er direct een thuisgevoel van. 

4 personen // 141 euro per nacht. // Boek hier

5. Modern overnachten 
modern overnachten groningendesign airbnb groningen

Wat verder van de stad, maar dichtbij een meer, staat dit moderne design huis. Alle natuur van de provincie is binnen handbereik en de grote ramen brengt dit ook nog eens binnen.

2 personen // 65 euro per nacht // Boek hier

Welke Airbnb uit Groningen lijkt jou wel wat om te overnachten? 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply