THESTYLEBOX

Do-it-yourself

12x Goud dip met Kerst


goud-dip-kerstmis-feest

Oehhh, nog maar een paar weken en dan is het alweer kerst! Zodra ze op TV beginnen over het Sinterklaas Journaal krijg ik juist de kriebels om aan de gang te gaan met de kerstboom, kerstdecoraties en lekker te knutselen. Maar misschien moet ik toch nog maar eventjes wachten… We kunnen natuurlijk wel al rondkijken naar kerstdecoraties die we dit jaar gaan maken, materialen inkopen en bedenken welke projecten het leukst zijn om zelf te maken. Een ontzettend leuke kerst trend vind ik de Goud dip! Het is een super eenvoudige trend die je heel gemakkelijk toepast op allerlei spulletjes.

Van nieuwe spullen tot oude spullen die je zat bent, ze zijn allemaal geschikt voor de goud dip! Dus ben je bijvoorbeeld de kerstballen beu? Die saaie vaasjes? Of heb je nog geen mooie kerst kaarsen in huis? Dan ga je aan de slag met de goud dip. Scoor een potje gouden verf en je kan beginnen!

12x dippen in het goud

Een feestelijke manier om het interieur aan te kleden is met ballonnen. Door ze een likje gouden verf te geven of in een goud badje te dippen krijgen ze een super feestelijke uitstraling.

goud-dip-kerstmis-balonnen

Die prachtige mooie bladeren die nu van de bomen vallen kunnen ook gebruikt worden als decoratie met een goud dip. Zoals je ziet kan je er ook nog mooie boodschappen of kerst gedachten op schrijven.

goud-dip-kerstmis-bladeren

Lekker smullen met goud

Hapjes en snacks kunnen ook omgetoverd worden tot het thema goud. Een super feestelijk effect voor tijdens de kerstdagen en het past ook direct bij de tafel decoratie.

goud-dip-kerstmis-hapjes

Kaarsen

Kaarsen zijn ideale accessoires om te gebruiken in gouden verf. Je dompelt ze eventjes gauw onder in een potje gouden verf en je laat ze hangend opdrogen boven een stukje krant.

goud-dip-kerstmis-kaarsen

Van oud naar nieuw

Oude kerstballen en kerstdecoraties voor in de kerstboom zijn ook ideaal om in het goud te dippen. Dus als je nog een paar lelijke ballen hebt liggen kun je ze goed gebruiken voor deze kerst trend. Je hoeft ze trouwens niet recht in de verf te dippen, je kan ook voor een schuin effect gaan.

goud-dip-kerstmis-kertsballen

goud-dip-kerstmis-sterren

Verlichting met goud

De welbekende prikkabel is niet alleen leuk voor door het jaar heen maar ook met kerst. Deze lampen werden allemaal ondergedompeld in het goud voor een extra feestelijk effect.

goud-dip-kerstmis-lampen

DIY kerst decoraties

Als je goed kijkt zie je dat dit zelf gemaakt objecten van hout zijn. Een likje verf en een beetje goud doet wonderen! Op een gemakkelijke en goedkope manier maak je binnen een mum van tijd de leukste kerst decoraties.

goud-dip-kerstmis-objecten

Servies in het goud

Met kerst is het ook leuk om eens wat meer moeite in het dekken van de tafel te steken. Als je het dan nog eens extra feestelijk wil maken kan je kopjes en borden versieren met gouden verf. Je plakt de stukken af die je graag niet wilt schilderen en de rest behandel je met goud keramiek verf.

Allerlei verschillende vaasjes zijn ook perfect geschikt voor de goud dip trend!

goud-dip-kerstmis-servies

goud-dip-kerstmis-vaasjes

DIY uit de Natuur

Tenslotte zijn elementen uit de natuur zoals deze veren ook een manier om een feestelijk kerst interieur te creëren. Deze veren zijn niet alleen gedipt in de gouden verf maar daarna ook direct met glitters versierd. Hang ze aan een touwtje en je hebt een feestelijke kerst slinger voor in huis!

goud-dip-kerstmis-veertjes

Bronnen: etsy.com | britmorin.com | jacquelynclark.com | berries.com | vkvvisuals.com | homeyohmy.com | coxandcox.co.uk | worldmarket.com | passionshake.com | prettydesigns.com | elledecoration.se | homedit.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply