THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Modern interieur

AXOR Urquiola badkamercollectie


Op Instagram zijn we deze geweldige badkamer tegengekomen. Een prachtige zoals we het eigenlijk nog nooit hebben gezien. Witte vloeren, witte wanden en een grote glazen wand, waar je uitkijk hebt op super mooie grote groene planten. De foto’s van de badkamer bleken gemaakt te zijn voor de campagne van de Axor Urquiola badkamercollectie, een hele mooie samenwerking tussen Hansgrohe en Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola!

AXOR Urquiola badkamercollectie

Ontworpen in samenwerking met Patricia Urquiola

De grote kunst van non-conformiteit. Van stijlfusie. Zoals alleen Patricia Urquiola dat kan. De meermaals bekroonde Spaanse architect heeft een bijzonder talent voor detail. En een veelzijdig perspectief van de badkamer. In de badkamercollectie AXOR Urquiola drukt ze haar ideale badkamerconcept uit. Een extravagante mix van stijlen, persoonlijkheden, oud en nieuw.

Patricia Urquiola richt zich op de moderne stijl met vrouwelijke accenten en onverwachte elementen. De Spaanse ontwerper en architect ontwerpt producten die zowel speels als elegant zijn. Vanuit haar studio in haar huis in Milaan werkt Urquiola voor exclusieve merken in Italië en de rest van de wereld. Ze heeft een prijswinnende badkamercollectie voor AXOR gemaakt.

AXOR Urquiola badkamercollectie

Hoogwaarde producten voor de badkamer

De mooie AXOR Urquiola collectie bestaat uit hoogwaardige producten zoals kranen, verschillende douchesystemen, wastafels, baden en overige accessoires voor het creëren van een unieke designbadkamer. Vind de gehele collectie bij de Hansgrohe sanitair collectie.

Het is een vrij grote collectie, maar wij hebben absoluut een aantal favorieten. Het bad is daar een heel mooi voorbeeld van. De Spaanse ontwerpster heeft een prachtig vrijstaand bad ontworpen, dat qua vorm doet denken aan een oude wastobbe, vooral in combinatie met de gleuf in het uiteinde van het bad. Ook de wastafels, zowel de opbouw als het zwevende variant, hebben dezelfde elegante stijl gekregen. Ze zijn gemaakt met zogenaamde mineraalmarmer, wat eenvoudig te reinigen is en erg comfortabel aanvoelt als je in bad ligt.

De kamerscherm vinden we ook super mooi. Het ziet er niet alleen mooi uit, het wordt gecombineerd met een radiator en een grote spiegel. Deze wordt in deze modelbadkamer perfect gebruikt.

AXOR Urquiola badkamercollectie

AXOR Urquiola badkamercollectie

AXOR Urquiola badkamercollectie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply