THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonaccessoires

Dit zijn de kersttrends van 2017


kerst 2017

Het is áán: kerst. In iedere winkel waar je komt, vind je kerstversiering. Ook woonmerken lanceren rond deze tijd hun kerstcollecties en daar zie je een aantal trends in naar voren komen. Die zijn dit jaar: goud,velvet en groen botanisch. Mooi!

1. Gouden kerstversiering

De afgelopen maanden vond je in de winkels al veel gouden woonaccessoires, dus het is niet zo gek dat deze kleur ook meegenomen is in de kerstaccessoires van diverse merken. Van gouden ster, tot bestek en ornamenten. Deze gouden kerstversiering geeft een luxe sfeer en feeling. Dit past heel goed als je dit jaar gaat voor een 3-(/5?)gangendiner.

gouden tafelschikking kerst

kerst tafel decoratie

gouden kerstster

gouden kerst ballen

2. Zachte kerstballen

Velvet is dé trend van dit najaar en daarom natuurlijk ook helemaal welkom in onze kerstaccessoires. House Doctor heeft velvet kerstballen in de aanbieding. Deze hang je gewoon overal in huis op, zo hoef je er niet eens een kerstboom voor aan te schaffen. Hang de velvet ballen bijvoorbeeld in een mooie takkenbos, zoals hieronder te zien is.

kerstballen velvet

velvet kerstballen

3. Botanisch groen

Bij groen en kerst denk ik in eerste instantie niet aan de kerstboom met van die zilveren ballen. Ik vind het zo’n passé geval. Daarom ben ik blij verrast dat de botanische trend van 2017/2018 ook gewoon mee is genomen in de kerstcollecties van bijvoorbeeld H&M (daar is onderstaand beeld van).

Hoewel er wel dennen op staan, vallen ze a) niet op en b) zitten er geen ballen in. Gewoon wat sfeermakende lampjes. Dat kan dan nog wel nét. Verder zijn er veel andere planten, donkergroen en houten kerstaccessoires. Prachtig geheel!

donkergroene kerst

kersttafel dekken

kersttafel tips

kunst kerstbomen

Geen plaats voor of zin in een grote boom? Ga dan voor kleine boompjes. Dan wel gegroepeerd op één plaats, want dat blijkt hip te zijn. Het geeft wel een geinige kerstlook.

groene kersttafel

Hoe ga jij jouw huis kerstklaar maken? Ga je mee in deze trends of trek jij je eigen plan?

hm.com | bloomingville | House Doctor

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply