THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie Klassiek interieur Scandinavisch interieur

Deze kinderkamer grenst aan een geweldige speelkamer!


Spelen is een belangrijk onderdeel voor kinderen. Kinderen horen te spelen, en dat gebeurt uiteraard ook in huis. Dit kan in de woonkamer, in hun eigen kamer, en als het lekker weer is, kunnen de kinderen eventueel ook in de tuin spelen. Wat helemaal ideaal is, is een speelkamer, een kamer in huis, die speciaal ingericht is, waar de kinderen kunnen spelen.

Deze kinderkamer grenst aan een geweldige speelkamer!

Bij Isabel López Vilalta hebben we een heel mooi project gevonden. De Spaanse interieurarchitecten hebben in Barcelona een penthouse ontworpen en ingericht voor een jong gezin met meerdere kinderen. Het gehele appartement ziet er geweldig uit, en voor de kinderen hebben ze naast een hele leuke kinderkamer, ook een geweldige speelkamer gecreëerd. Geweldig!

Deze kinderkamer grenst aan een geweldige speelkamer!

Master bedroom, kinderkamer en speelkamer

De indeling van de kamers spelen een belangrijke rol. De wens van de bewoners is dat de kinderkamer dichtbij de kinderkamer wordt ingericht. Daarnaast is het natuurlijk super handig als de kinderkamer aan de speelkamer grenst. Zo gezegd zo gedaan. De kinderkamer is bereikbaar vanuit de master bedroom. En middels dubbele schuifdeuren, is de speelkamer van de kinderkamer gescheiden. De kinderen kunnen dus vanuit hun eigen kamer vrij doorlopen naar de speelkamer.

De kamers zijn voorzien van prachtige karakteristieke details, waarvan het wit geschilderde gewelfde plafond een heel mooi voorbeeld is. Dit hebben ze gecombineerd met een hele chique visgraat houten vloer en strak afgewerkte witte wanden.

Deze kinderkamer grenst aan een geweldige speelkamer!

Deze kinderkamer grenst aan een geweldige speelkamer!

Gedeelde kinderkamer

Zowel de kinderkamer als de speelkamer zijn heel ruim. Naast de twee kinderbedden, die tegen elkaar staan, vind je in de kinderkamer ook twee kleine bureau’s tegen elkaar, én een grote op maat gemaakte inbouwkast. Deze kast bezet de gehele muur, en bevat dus heel veel kastruimte.

Zwevend speelhuisje met glijbaan

De speelkamer is een paradijs voor de kinderen. Ze hebben goed gebruik gemaakt van het hoge plafond, door een soort zwevend speelhuisje te creëren. Het speelhuisje kan bereikt worden via de ladder, en via de glijbaan kunnen de kinderen naar beneden glijden. Onder het speelhuisje is een grote speelgoedkast gerealiseerd. Een hele handige speelgoedkast met zowel open vakken als ladebakken vol met speelgoed.

Deze kinderkamer grenst aan een geweldige speelkamer!

Bron: Isabellopezvilalta.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply