THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Gitaar aan de muur


Afgelopen week hebben we een kijkje genomen in het kleine appartement, dat ingericht is met allemaal leuke knusse hoekjes. In de Één van die hoekjes is ingericht in de slaapkamer. In de smalle lange slaapkamer hebben ze namelijk een muziekhoekje gecreëerd, waar meerdere gitaren aan de muur zijn opgehangen. Als je zoveel gitaren hebt, dan moet je wel een liefhebber zijn. Dan is het natuurlijk super leuk om je collectie een mooi plekje in huis te geven. Één van die manieren is om de gitaar of meerdere gitaren aan de muur op te hangen. Daar gaan we vandaag meer mooie inspiratie voorbeelden van laten zien.

Gitaar aan de muur

Gitaar als muurdecoratie

Een gitaar is een super mooi muziekinstrument. Of dat nou een elektrische gitaar is of een akoestische gitaar. Net als een piano, kan je de gitaar dus heel leuk als decoratie in huis gebruiken. Niet alleen voor de echte liefhebbers, maar ook als je op zoek bent naar leuke en originele muurdecoratie. Weer eens wat anders dan een schilderij, een poster of een wandplank met spullen. De een hoeft bovendien het ander niet uit te sluiten. Je kunt de gitaar namelijk super leuk combineren met andere vormen van muurdecoratie. Maak bijvoorbeeld een grote collage aan de muur met leuke lijsten, geweien, spiegels en een gitaar!

Gitaar aan de muur

Gitaar aan de muur

Gitaar aan de muur

Gitaar aan de muur

Gitaar aan de muur

Gitaar aan de muur

Gitaar aan de muur

Gitaar aan de muur

Gitaar aan de muur

Gitaar ophangen

Een gitaar aan de muur is leuk, maar hoe kan je een gitaar aan de muur ophangen? Lijsten en spiegels kan je gewoon ophangen met een schroefje of en spijker. Dat werkt natuurlijk niet voor een gitaar. Een gitaar kan je op verschillende manieren aan de muur ophangen. Je zou bijvoorbeeld een touwtje vast kunnen binden aan de gitaarkop. Middels dat touwtje kan je de gitaar aan een haakje of een schroefje aan de muur ophangen. Daarnaast zijn er ook speciale gitaarhaken verkrijgbaar, die speciaal gemaakt zijn om de gitaar aan de muur op te hangen. Zo’n haak lijkt een beetje op zo’n handdoeken haak, waar twee haakjes aan zitten. Daartussen kan de gitaarkop aan opgehangen worden. De klankkast is dus altijd aan de onderkant. Sommige gitaarhaken zijn super mooi!

gitaar ophangen

gitaar ophangen

gitaar ophangen

gitaar ophangen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply