THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Do-it-yourself Interieur ideeën Klassiek interieur Landelijk interieur Modern interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires

Make-up organiseren en leuk opbergen: kan dat?


make up opbergen

Accessoires sieren de badkamer. Wat meestal zo’n functionele en saaiige ruimte is, versier je binnen een handomdraai tot iets waar sfeer is. Eén van de functies die een badkamer voor een vrouw heeft, is het opdoen van make-up. Natuurlijk moet je make-up in de badkamer ook opgeborgen worden. Maar: Make-up organiseren en leuk opbergen, zodat er sfeer ontstaat: kan dat? In deze blog laat ik je zien dat dit wel degelijk kan!

Do-it-yourself

Make-up berg je op allerlei manieren. Het eerste voorbeeld is een mooie do-it-yourself. Een ideaal ding inclusief spiegel. Natuurlijk kun je ook meer of andere gaten in het hout boren, zodat je meer make-up kunt opbergen. Check hier voor de volledige beschrijving van deze diy.

Wanneer je minder handig bent, zijn er ook simpelere manieren om make-up te organiseren. Ga bijvoorbeeld voor leuke potjes of bakjes waar je je kwasten opberg. Hieronder zie je een paar leuke voorbeelden.

make-up opruimen
makeup opbergen
organiseren makeup

Spiegel met opberger

Hierboven zie je een spiegel met een plankje die super goed georganiseerd is. Het gouden bakje past perfect bij de spiegel. Het bakje lijkt een beetje op de SKURAR sierpot van IKEA, gouden spuitbus eroverheen en je creëert zo hetzelfde effect! Dat ding dat onder de spiegel hangt is overigens echt best wel lelijk, vind je niet?

Een taartplateau kan ook prima dienen als opberger. Hieronder zie je dat er parfumflesjes op zijn gezet, maar je kunt er natuurlijk van alles mee. Een etagere kan ook heel leuk zijn.
parfumflesjes opbergen

Hoe berg jij je make-up op in de badkamer? Laat het ons zien, we zijn benieuwd!

Bronnen: themerrythought.com | m.weheartit.com | blogg.skonahem.com | rstyle.me | cosmopolitan.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Hoe lang heb jij nodig om toonbaar te zijn? - THESTYLEBOX
    11 juni 2021 at 11:36

    […] Bekijk ook: Make-up organiseren en leuk opbergen: kan dat? […]

  • Leave a Reply