THESTYLEBOX

Persoonlijk Scandinavisch interieur Vintage interieur

Caroline’s droomhuis: woonkamer


droomhuis woonkamer

In de vorige blog over mijn droomhuis beschreef ik mijn stijl en de keuken. Vandaag ga ik verderf met mijn droomhuis- woonkamer. Het is misschien geen verrassing, aangezien eigenlijk vrijwel alles wat ik schrijf op Thestylebox mijn droom is. Ik houd van veel wit en natuurlijke materialen: de Scandinavische stijl dus.

Scandinavische basis

Een houten visgraatvloer of een grijze gietvloer en witte muren: een fijne basis om je interieur verder mee in te kleuren. Op bovenstaande foto zie je daar zo’n prachtig voorbeeld van! Natuurlijk ook voldoende doorleefd hout, zoals het krukje in mijn droom woonkamer!

plankje plant

Ik ben dol op plakjes of een open kast waar je al je mooie accessoires kwijt kunt. Bovenstaand plaatje vind ik daar een heerlijk voorbeeld van. Accessoires zou ik mengen van design tot vintage, omdat ik dat zo’n geweldige combi vind.

design on stock aikon

Niet een geweldige foto, maar de bank van Design on Stock vind ik ZO mooi. De Aikon Lounge kun je helemaal zelf samenstellen en er zijn super veel stofjes en kleuren beschikbaar. Vind het mooi als een bank op pootjes staat, dat heeft een ruimtelijk en licht effect.

vintage kast

Ik houd van design, maar wanneer alles nieuw is dan vind ik een huis zielloos en te koud. Daarom zou ik altijd oude meubelen in mijn interieur plaatsen en die combineren met nieuwe producten. Het bovenstaande kastje vind ik fantastisch en zou ik direct kopen als ik het tegen zou komen.

haard scandinavisch

Hout haard

Ten slotte: de hout haard. Onmisbaar in mijn interieur. Ik heb bij twee haardenzaken gewerkt als communicatiemedewerker, dus ik heb gezien hoe mooi een haard kan zijn in het interieur. Mijn liefde is en blijft groot!

Wat zou jij zeker toevoegen in jouw droomhuis? 

Bronnen: myscandinavianhome.blogspot.com | hannasinspo.com | blog.kokwooncenter.nl | thepaintedhive.net | ohmygoodies.eu

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply