THESTYLEBOX

Interieur ideeën Modern interieur Persoonlijk Scandinavisch interieur Woonaccessoires

#tsbkaartjes: kalender printable


kalender 2016

Als je een #tsbkaartje hebt ontvangen dan was je er al van op de hoogte: speciaal voor jullie hebben we een printable kalender voor jullie gemaakt. Ik heb de kalender ingelijst en boven mijn bank gehangen, maar de kalender is ook heel leuk met een paar maskingtapjes op de muur in bijvoorbeeld je thuis kantoor.

Kalender 2016

Hoewel het nieuwe jaar er al weer voor 1/12 erop zit is het nooit te laat om deze kalender aan jouw interieur toe te voegen. Super handig om in één oogopslag de datum van vandaag te zien en ook gewoon een mooie accessoire voor aan de muur.

Het ontwerp hebben we zo minimalistisch mogelijk gemaakt, want daar houden we van. Ook zwart-wit is een favorietje en past perfect in mijn eigen interieur, maar ook in huis bij veel van onze volgers. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt!

kalender tsb
printable kalender

kalender

Download hier

Wanneer je geen #tsbkaartje hebt ontvangen, kun je alsnog de kalender gratis downloaden. Via deze link lees je hoe en wat!. De kalender kun je makkelijk thuis afdrukken of bij de plaatselijke copyshop. Het is een A3-formaat en je kunt de poster zwart-wit af laten drukken.

We vinden het leuk om de kalender bij jou thuis te zien. Deel je de foto? Zet er dan #tsbkaartjes in, dan vinden we het makkelijk terug!

DISCLAIMER
Deze printable is gratis te downloaden en te gebruiken, maar mag je niet (door)verkopen of aanbieden als zelfgemaakt. Je mag natuurlijk wel de link van deze post en deze foto’s delen, mits te ons noemt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    De leukste 2016 kalenders | Inrichting-huis.com
    11 februari 2016 at 06:00

    […] Thestylebox Prijs: gratis […]

  • Leave a Reply