THESTYLEBOX

Hotspots Scandinavisch interieur Woonaccessoires

5x interieurhotspots Kopenhagen


hay house

Kopenhagen barst van mooie interieurwinkels. Als interieurliefhebber is deze stad daarom een echte must go! Twee maanden terug bezocht ik samen met Jeanine Kopenhagen en ontdekten we veel mooie winkels. Over mijn 5 favoriete winkels lees je in deze blog!

Interieurhotspots centrum Kopenhagen

1. HAY House
Midden in de grote winkelstraat Strøget vind je HAY house. Alles in deze winkel is ontworpen door het Deense designmerk HAY. Je kijkt je ogen uit naar al de mooie meubels en woonaccessoires. Naast HAY house, is er een mini market in de winkel met stationery en allerlei woonaccessoires.

2. Stilleben
Een andere interieurwinkel in het centrum van Kopenhagen is Stilleben. Veel producten die je in de winkel ziet, zijn ontworpen door jonge designers. Dit maakt de winkel uniek en anders dan andere winkels. De twee eigenaressen van de winkel zijn ook allebei designers.

hay housestationery hay housestilleben copenhagenstilleben kopenhagenhay minimarket

Kompagnistraede en Laederstraedet

Vlakbij de grote winkelstraat Strøget, zitten de Kompagnistraede en Laederstraedet waar allerlei winkels en koffietentjes zitten. Leuke winkels om hier te bezoeken zijn Liebe en Mant. Op zoek naar een plekje om lekkere koffie te drinken? Ga dan naar Kompa ‘9!

3. Mant
Mant is een Scandinavisch woonwinkeltje in de Laederstraedet. Via een trappetje loop je naar beneden kom je in de winkel. Je kunt hier leuke accessoires kopen voor in je interieur, maar ook voor een cadeautje ben je bij Mant aan het goede adres.

4. Liebe
Bij Liebe worden alle producten in de winkel met de hand en met veel liefde gemaakt. In de winkel vindt je prachtig servies en porselein in pasteltinten.

winkelstraat kopenhagenmant kopenhagen

5. Boetiek Atelier September
Bij Atelier September kun je heerlijk ontbijten en lunchen. Daarnaast heeft deze hotspot een prachtige Scandinavische inrichting, waardoor dit ontbijt- en lunchrestaurant leuk is om te bezoeken! Na je ontbijt of lunch kun je een kijkje nemen in de boetiek van het restaurant. De boetiek verkoopt allerlei Scandinavische meubels en woonaccessoires.

boetiek atelier

Ben jij al weleens in Kopenhagen geweest? 

Bron: eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply