THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Woonaccessoires Woonkamer inspiratie

Binnenkijker: donkerblauw, wit en hout appartement


donkerblauw bank

Welkom in dit heerlijke Scandinavische appartement. Ook onze noorderburen lijken af te stappen van slechts zwart-wit en kleuren hun huizen meer in met blauw en geel. Daar vond ik dit fijne voorbeeld van. Kijk je mee?

De basis

Alle muren, kozijnen en deuren zijn gehuld in hemelswit en er ligt ook een lichte vloer in het appartement. Dit vormt een goed canvas om vervolgens verder te schilderen met meubels en accessoires.

lage boekenkast woonkamer

Opvallende indeling

In de woonkamer vallen een aantal dingen op. Ten eerste de blauwe banken. Ik vind dit echt een prachtige kleur en het steekt heerlijk af tegen al de andere meubels. De banken zijn de echte eyecatchers van dit huis. Verder valt me de opstelling van de banken op. Er staan twee banken tegenover elkaar in de woonkamer. Dit zie je niet vaak in zulke kleine ruimtes, maar ik vind het hier goed passen. Niet omgebouwd rondom de tv, maar speciaal opgesteld voor samenzijn. Ten slotte die lange boekenkast. Wat een goed idee, zo onder dat raam. Het accentueert de lengte van het huis en zorgt er daarmee ook voor dat de ruimte minder laag lijkt. Ook geeft het veel opbergruimte én plek voor mooie accessoires en planten.

groot raam kozijn

vintage kast

keuken staal ramen

keuken planten

Lichte keuken

De keuken is de ruimte die tussen de woonkamer en de slaapkamer in staat. Door het raam komt er veel licht binnen in zowel de keuken als de slaapkamer. Daarbij past het zwart staal van de ramen goed bij de stijl van dit huis. De keuen is simpel wit met een houten blad. In de keuken staat een (nogal klein) eetkamertafel met geweldige vintage stoelen die veel sfeer meebrengen in huis.

eetkamer houten stoelen

robuuste slaapkamer blauw linnen

slaapkamer staal

Boven het bed in de slaapkamer zie je het grote raam van de keuken. Prachtig hè? Verder komt in de slaapkamer ook weer de kleur blauw terug, net als in de woonkamer. Zo is het hele appartement één geheel.

Wat vind jij van dit Scandinavische appartement?

Bron: residencemagazine.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply