THESTYLEBOX

Binnenkijker

Appartement in Parijs met etnische invloeden


wandmeubel op maat

Paris, Paris, Paris. Ik houd van die stad en de bewoners hebben zóveel smaak. Niet alleen in fashion, voedsel, maar ook in hun interieurs. Ik vond een goed voorbeeld van een appartement in deze wereldstad. Het interieur is etnisch en staat bomvol accessoires uit allerlei windstreken. Daarnaast is het ook enorm slim ingericht. Benieuwd?

Eenvoudige basis

De basis is simpel. Er liggen verschillende houten vloeren in het appartement, van beukenhout tot licht hout. De muren zijn overal beige geschilderd en de kozijnen en deuren zijn wit. Deze eenvoud is ook wel nodig, aangezien de inrichting wat drukker is.

In de woonkamer staan diverse losse elementen. Van een bank zijn losse onderdelen in een hoek opgesteld en er staat nog een leren fauteuil. Het vloerkleed brengt dit alles samen. De woonkamer staat vol met persoonlijke accessoires van reizen. Dit zorgt ervoor dat het appartement leeft en eigen is.

woonkamer bank

appartement parijs

woonkamer etnisch

woonkamer internationaal

boekenkast op maat

Maatwerk

Het huis staat vol met slim maatwerk. Dit begint met de lange bank die in de woonkamer dient als dressoir en in de keuken als zitbankje bij de eetkamertafel. Ook zie je een mooie kast in een smal halletje. In deze boekenkast is een bankje gemaakt die volgens mij uitkijkt op een heerlijk straatje van Parijs. Maar als ik daar zou wonen zou ik altijd in die brede vensterbanken zitten. *hartjesogen*

woonkeuken bank

houten keuken

Slimme keuken

De keuken is klein, maar slim. Er is veel opbergruimte en een groot werkblad. En door de houten kast ontstaat er een scheiding tussen de keuken en de eethoek.

compacte keuken

donkergroene slaapkamer

Maatwerk slaapkamer

De slaapkamer is een ruime kamer met veel kleur en printjes. Ook in deze kamer zijn weer veel slimme maatwerkoplossingen. Achter het bed zie je een scheidingswand met daarachter – waarschijnlijk – de kledingkast. Naast het bed zie je een lange en lage kastenwand.

etnische slaapkamer

houten balken slaapkamer

Wat vind jij van deze Franse binnenkijker?

Bron: espaces-atypiques.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply