THESTYLEBOX

Friday favorites Interieur ideeën Lifestyle Meubels

Friday favorites #11


botanische print palmen

JA! Het is vrijdag. Dat betekent dat we langzaamaan het weekend mogen inluiden. Zoals iedere week laat ik mijn favorieten zien van afgelopen week, zodat je geïnspireerd het weekend inwandelt.

1. Botanische prints

Karwei. Wat ben jij toch hip. Ik begin steeds meer van die winkel te houden. De bouwmarkt volgt de trends op de voet en maken dat toegankelijk voor een breed publiek. Toen een tijdje terug de folder binnenkwam met alle nieuwe trends werd ik op slag verliefd op bovenstaande print. Het is dat ik niet zo’n grote muur over heb, anders was deze allang zwart-wit-palmboom geworden. Nu ben ik op zoek naar soort gelijk behang, dat ik gemakkelijk op een paneel kan plakken. Daar heb ik – denk ik – ergens nog wel plek voor. Anders maken we plek. Deze trend wil ik écht niet voorbij laten gaan. lief leven quote

2. Quote Lief Leven

Lief Leven geeft zoveel mooie wijsheid in zo’n fijn jasje. Gedichtjes zijn daardoor ook helemaal hot. Ik houd ervan, want er iets niets beter dan woorden die raken, bewegen.

ESPRESSOBAR DE FAZANT3. Espressobar De Fazant Veenendaal

Sinds een tijdje woon ik in Veenendaal. Niet per se mijn stad (officieel is het zelfs een dorp- uhg), maar gelukkig zit er een fijn koffietentje met de beste cappuccino’s en cortado’s – vooral die laatste heb ik nog nergens beter gedronken. Lekker interieur, gezellig personeel en een goede werkplek om stukjes te tikken. (Foto door Jacco van Laar.)

4. Samsoe & Samsoe

Dit Deense merk vind ik zó mooi. Het heeft eenvoudige designs en prachtige stoffen. Sowieso zijn Deense labels favoriet in mijn kledingkast.

samsoe samsoe

ypperlig

5. Ypperlig

Mijn favoriete interieurmerk is HAY. Dus toen ik hoorde dat dit merk ging samenwerken met IKEA, was ik blij. En nu ben ik nóg blijer, want ik heb bovenstaande tafeltje bemachtigd en nog een paar kussentjes. Fijnheid tot en met.

Geniet van het weekend!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply