THESTYLEBOX

Tuin & balkon inspiratie

Dakterras om bij weg te dromen


inspirerend dakterras

Niets is fijner dan te dineren met vrienden of familie op een groot dakterras. Een goed glas wijn, lekker eten en veel gezelligheid. En als er dan ook nog mooie tuinmeubels en -accessoires staan is het feestje helemaal compleet! Een dakterras als deze is een heerlijke plek om zo’n feestje te vieren. Laat je inspireren door de foto’s in deze blog.

Interieurproof dakterras

De bewoners van dit huis hebben hun dakterras op een stijlvolle manier weten in te richten. De minimalistische tuinmeubels, zwart-witte kleuren en planten passen binnen de Scandinavische stijl. Er staat een grote loungebank met zwart-witte kussens. De witte designstoelen zijn van het Deense merk Hay. Onder de zwarte salontafel ligt een vloerkleed en aan de wanden hangen aan verschillende zijdes accessoires, zoals de hoedjes en planten. Er is kleur aangebracht door de vele planten op het dakterras. Wanneer de lampjes aangaan als het donker is, is het dakterras een sfeervolle plek om te zitten.

dakterras

sfeervol dakterras

Do it yourself met een ijzeren rek

Aan de rieten wand zijn twee ijzeren rekken geplaatst waar potjes met planten aan hangen. Dit is een gemakkelijke manier om een wand op te pimpen. Zo’n rek kun je kopen bij verschillende bouwmarkten. Als je rek aan de wand hangt, kun je hier planten aan hangen maar er zijn ook andere mogelijkheden. Koop bijvoorbeeld een aantal metalen knijpertjes om je favoriete foto’s of kaartjes aan het rek op te hangen.

planten dakterras

corona dakterras

Wat vind jij van dit dakterras? Zou je het ook op zo’n manier inrichten?

Bron: Annettechristian.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply