THESTYLEBOX

Binnenkijker

Een Tel Aviv appartement met zwarte kozijnen


tel-aviv-appartement-01

Dat Tel Aviv een stad is die je gezien moet hebben, weten we bijna allemaal. Maar dat er ook zo’n gave interieurs te vinden zijn, dat wist ik niet. Elke wereldstad heeft prachtige interieurs en zo ook Tel Aviv. Dit appartement van 95 m2 was een aflopende zaak. Het was verlaten en had de nodige renovaties nodig. Interieur designer Maayan Zusman en architect Amir Navon creëerden een prachtig open en licht appartement met opvallende zwarte kozijnen.

Contrast in een interieur met zwarte kozijnen

Het interieur bestaat uit een lijnenspel van zwarte accenten. Deuren en kozijnen zijn duidelijk aanwezig, maar ook de zwarte standaard voor de TV is niet te missen. Het meubilair past precies in dit plaatje dankzij de minimalistische en slanke vormen.

De zwarte kozijnen die bijna overal toegepast zijn geven het interieur een stoere look maar ook meer contrast. Zonder deze zwarte belijningen van de kozijnen, zou het interieur wat mij betreft een beetje saai zijn. Dit geeft lekker wat pit plus een zeer moderne en strakke uitstraling.

tel-aviv-appartement-02

tel-aviv-appartement-03

tel-aviv-appartement-04

Een goede basis is het halve werk

De basis van het interieur is wit met een epoxy grijze vloer. Een neutrale, rustgevende en perfecte basis voor het spelen met kleur, contrasten en lijnen. Verder zien we hier en daar beton afwerkingen, minimale stofferingen en vooral veel inbouw meubilair (meubelplaat).

tel-aviv-appartement-05

tel-aviv-appartement-06

tel-aviv-appartement-07

Kleuren in het interieur

Naast het zwart, wit en grijs zijn er hier en daar ook pastel tinten gebruikt. Deze kleuren geven het interieur meer sfeer en een uniek karakter. Bijvoorbeeld de bijzondere grijs/groene kastenwand of het licht roze dat hier en daar terugkomt.

tel-aviv-appartement-08

tel-aviv-appartement-09

tel-aviv-appartement-10

Tip!

De wand in bovenstaande foto is een leuke inspiratiebron. In plaats van een gesloten wand is er gekozen voor een glazen wand. Deze kan open gehouden worden of gesloten zijn door middel van gordijnen. Je bepaalt dus zelf of er een zichtlijn de ruimte in is of juist niet.

tel-aviv-appartement-11

tel-aviv-appartement-12

tel-aviv-appartement-13

tel-aviv-appartement-14

Bron: dezeen.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply