THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie

Stylingtips badkamer


badkamer stylingtips

Is de badkamer bij jou ook een ruimte waar je niet losgaat met de styling? Waarom eigenlijk niet? Daar gaan we verandering in brengen! Wat is er nu beter dan badderen in een ruimte die er mooi uit ziet? Het mooi is: met een paar kleine veranderingen wordt de badkamer een walhalla voor menig interieurliefhebber.

Tip 1: Douchegordijn

Oude badkamers hebben geen luxueuze douchecabines en hebben daarom een douchegordijn nodig. Je kunt natuurlijk gaan voor een goedkoopje met een badeend, maar wist je dat er veel leuke op de markt zijn? Met name H&M heeft mooie.

Daarnaast is het ook mogelijk om een douchegordijn helemaal naar jouw eigen stijl om te zetten. Op het eerste plaatje zie je daar een voorbeeld van. Aan een bestaand gordijn is een vintage kantje gemaakt. Op de site van Honestlywtf vind je volledige beschrijving. 

douche gordijn badkamer badkamer stylen   plankjes hoek badkamer

Tip 2: plankjes

Plankjes in de badkamer zijn ideaal. Opbergruimte in de badkamer is ten eerste behoorlijk praktisch. Daarnaast biedt dit ook weer ruimte om te stylen. Hierboven zie je plankjes die in de hoek zijn geplaatst en daar staan allerlei prachtige producten op. Mocht je het nu zonde vinden om steeds van die dure flessen te kopen, dan kun je natuurlijk deze flacons navullen met jouw eigen (goedkopere?) producten.

Hieronder nog een mooi voorbeeld van een plankje in de badkamer. Er is een donker houten plank bevestigd aan de muur en daaronder zijn haakjes bevestigd waar je handdoeken aan ophangt. Op het plankje staan wederom mooie doucheproducten en zelfs wat groen.

accessoires badkamer

Tip 3: Groen in de badkamer

Over groen gesproken.. Je denkt er wellicht niet direct aan, maar groen in de badkamer is echt een goed idee. Badderen in een groene omgeving is namelijk heerlijk. Niet iedere plant is geschikt voor een lang leven in deze warme en vochtige ruimte met weinig licht, maar er zijn een aantal uitzonderingen. Bepaalde planten floreren juist heel goed in de badkamer en houden van schaduw, hoge temperaturen en een hoge luchtvochtigheid. Ga bijvoorbeeld voor een varen.

stylingtips badkamer

Hoe ziet jouw badkamer eruit? Ga jij al los met de styling?

Bronnen: honestlywtf.com | paralegalpie.com | hm.com | buyblo.com | kotikolmelle.blogspot.nl | brit.co

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply