THESTYLEBOX

Keuken inspiratie Modern interieur

Stoere zwarte keuken


Een aantal jaren geleden waren er nog maar weinig mensen die het aandurfden om een zwarte keuken te nemen. Maar nu is een zwarte keuken helemaal hot. En wij begrijpen wel waarom. Witte keukens zijn nog steeds het populairst. Vandaag willen we laten zien dat een zwarte keuken ook heel mooi kan zijn!

Stoere zwarte keuken

Industrieel interieur

Deze zwarte keuken hebben we gevonden op de website van een bekende Zweedse makelaar. Zij hadden een heel stoer appartement te koop met een totale woonoppervlak van 80m2. Het appartement heeft een hele speelse indeling, waarbij de leefruimte met de woonkamer en de open keuken centraal in het appartement was ingericht. De hal stond in open verbinding met de open keuken en de woonkamer. En ook de twee slaapkamers hebben een connectie met deze ruimtes. Beide slaapkamers zijn namelijk ingericht met een hele stoere glazen wand met bijbehorende schuifdeur. De zwarte stalen kozijnen geven het geheel bovendien een heel stoer industrieel tintje.

Stoere zwarte keuken

Stoere zwarte keuken

Het gehele appartement is voorzien van een mooie houten vloer, gecombineerd met strakke witte muren. De grote muur in de woonkamer is bekleed met grijze betonstuc, passend bij de industriële sfeer van het interieur. De zithoek is aan de ene kant ingericht, de open keuken aan de andere kant, met daartussen een witte ronde eettafel. Ook de vier stalen industriële Tolix eetkamerstoelen passen er perfect bij.

Zwarte keukenkasten, witte wandtegels en RVS wandplanken

Er is gekozen voor lage moderne zwarte keukenkasten, afgewerkt met een zwart keukenblad en stoere deurgrepen. De keuken achterwand is volledig betegeld met minimalistische vierkante witte wandtegels, van het aanrecht tot aan het plafond. Aan de rechterkant zijn twee roestvrijstalen wandplanken aan de keuken achterwand gemonteerd, voor het opbergen van kleine spullen zoals plantjes en servies. In het linker gedeelte vind je twee stoere zwarte wandlampen.

SMEG keukenapparatuur

De keuken is voorzien van moderne apparatuur van SMEG. De moderne inbouwoven en koelkast zijn van SMEG. Daarbij hebben ze ook de zwarte hoogglans retro afzuigkap én de populaire vrijstaande retro koelkast van SMEG genomen. Twee blikvangers in het interieur.

Stoere zwarte keuken

Stoere zwarte keuken

Stoere zwarte keuken

Stoere zwarte keuken

Stoere zwarte keuken

Stoere zwarte keuken

Stoere zwarte keuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    DeNederlanden
    10 oktober 2018 at 14:09

    Prachtig interieur is het weer! Ik lees altijd met veel genoegen je blogs voor inspiratie. Dankjewel voor het delen van weer een topper!

  • Leave a Reply