THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Scandinavisch appartement in de stad


woonkamer binnenkijker

Welkom in dit Scandinavische interieur! Ik vond dit interieur op de Zweedse makelaarssite Fantastic Frank. Dat Zweden weten hoe ze een huis moeten inrichten, blijkt uit deze website. Werkelijk elk interieur op de makelaarssite is prachtig. Het is daarom iedere keer weer een feestje om op deze website rond te kijken. Ben je benieuwd naar de rest van het interieur? Lees snel verder.

Zwart-wit interieur

De bewoners van dit appartement hebben gebruik gemaakt van veel zwart-wit. De keuken in het huis is helemaal wit en ook de eetkamertafel en -stoelen hebben deze neutrale kleur. Verschillende woonaccessoires geven sfeer aan het appartement. Zo staat er een houten wanddkast die bestaat uit allerlei vormen. Een groot voordeel aan dit appartement is dat het veel ruimte bevat. Zo heeft het een ruime keuken, twee slaapkamers en een aparte werkkamer.

details bovenwoningkeuken binnenkijkerdetails keukenwitte eethoekhal binnenkijken

Scandinavische slaapkamers

Het appartement heeft twee slaapkamers. Beiden beschikken over een houten vloer en rustig, grijs behang. In de slaapkamer op onderstaande foto staan met name zwarte woonaccessoires. Zo is het bed opgemaakt met een zwart-wit dekbedovertrek, staat er een zwart minimalistisch kledingrek en een zwart nachtlampje. De andere slaapkamer heeft juist veel witte elementen. Op het bed ligt een wit dekbedovertrek en het kledingrek is hier ook wit. De minimalistische slaapkamers stralen veel rust uit en passen bij de rest van het interieur. Ook beschikt het appartement over een aparte werkkamer. Ondanks dat er weinig spullen staan, is het een sfeervolle plek om te werken.

slaapkamer binnenkijker details slaapkamerwitte slaapkamerwerkplek appartement

Wat vind je van deze binnenkijker?

Bron: fantasticfrank.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply