THESTYLEBOX

Moodboard

Moodboard: Bring the dark in!


moodboard thestylebox light

Welkom Week! Vandaag is er weer een nieuwe week vol met kansen, koffie, fijne mensen en woorden. Daar hoort dus een soortgelijk moodboard bij. Dit keer met poster-inspiratie, een inspirerende quote, fijn koffieplaatje en een geweldige keuken.

Olá, wat een geweldige foto. Dat dit uit mijn niet echt dierenvriend-mond moet komen, zegt wel wat. Stieren kom ik daarbij ook liever niet tegen, maar deze foto zou ik zonder veel problemen boven mijn bank hangen. Deze zwart-wit vriend maakte fotograaf Victoria Aguirre en een geprinte versie koop je hier. //

Deze quote vind ik zo fijn. Het zegt dat het leven in het licht het buitenste van het leven blootlegt en het leven in het donker het binnenste. Als de lampen uitgaan en de zon onder is, komen ware verhalen boven tafel. Zijn de beste gesprekken inderdaad niet altijd bij een klein kampvuur of in bed met het licht gedoofd? Ook zegt de quote dat we creatiever worden in het donker. Daar heb ik geen ervaring mee, dus dat ga ik eens uitproberen! //

Koffie. Wat moesten we toch een dag zonder je? Dit plaatje is zo mooi doordat het licht prachtig voor het kopje danst. //

Een zwarte keuken. Zou jij het aandurven? Het geeft namelijk zoveel luxe en allure. Ik houd ervan. Deze versie is helemaal prachtig, doordat de houten accessoires contrasteren met het zwart. Ook de witte muren steken heerlijk af. Binnenkort laat ik een binnenkijker-blog de rest aan je zien. //

Geniet van deze week. Ga eens in het donker zitten en kijk wat er gebeurt!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply