THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Inspiratie: Mint groen interieur


Mint-groen-interieur-6

Eén van de populairste kleuren van de laatste tijd is mint groen. Overal waar je kijkt zie je deze kleur voorbij komen. Als verfkleur, meubelkleur, accessoire kleur of als stoffering. Gelukkig zijn er veel verschillende tinten mint groen anders zou het allemaal zo hetzelfde zijn. Het mooie is dus dat je met een mint groen interieur een statement kan maken (denk aan fel mint groen) of juist een rustgevende vibe kan creëren (grijzig mint groen). Hopelijk klinkt het niet te vaag, vandaar een aantal inspirerende voorbeelden.

Mint groen in het interieur: iets voor jou?

Toevallig gaat een vriendinnetje van mij binnenkort voor een mint groene keuken. Zou het iets voor jou zijn om deze kleur toe te passen in huis? Ik denk dat bepaalde varianten van mint groen heel stijlvol en tijdloos zijn. Dus wanneer je twijfelt of je het over een paar jaar nog mooi vindt, kan ik je gerust stellen. Met een subtiele, grijzige variant van mint groen zit je de komende tijd goed!

Mint-groen-interieur-6

Een mooi voorbeeld van een tijdloze mint groene keuken die jaren mee kan! Dankzij de toevoeging van marmer, houten details en een witte basis is deze keuken heel stijlvol ingericht. Maar er zijn ook andere mint groen tinten…

Mint-groen-interieur-1

Mint-groen-interieur-2

Mint-groen-interieur-3

Mint-groen-interieur-4

Mint-groen-interieur-5

Waar pas je mint groen toe in het interieur?

Van een mint groene wand tot mintgroen in een vloerkleed. Waar pas je het toe in het interieur? Wil je iets tijdelijks of iets permanents in mint groen? Tegels zijn bijvoorbeeld redelijk permanent en minder snel te vervangen maar een geverfde wand is veel sneller aangepast.

Daarnaast kan je je ook nog afvragen of één groot gebaar of juist een aantal kleine gebaren in mint groen mooi zijn? Denk bijvoorbeeld eens aan één mint groene wand of een interieur vol met mint groene accessoires.

Mintgroen interieur

Mintgroen interieur

Mintgroen interieur

Mintgroen interieur

Mintgroen interieur

Bronnen: amzn.to | elledecor.com | elledecor.com | meetmeinphiladelphia.blogspot.com | stylemepretty.com | theglitterguide.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

 • Reply
  Denayer Nancy
  21 oktober 2018 at 01:27

  In de rubriek “Mint groen interieur”, staat een prachtig badkamer meubel dat mij interesseert.
  Is de naam van de ontwerper gekend, staat het te koop, of betreft het een unicum?

  Alvast hartellijk dank voor de inlichtingen,
  Nancy

 • Leave a Reply